Vaše sny
Pravidla fóra
Re: Vaše sny
Ibanez roadstar II RG530WP (Seymour Duncan+DiMarzio)
Engl Thunder 50
St.Anley 112V
Engl Thunder 50
St.Anley 112V
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
A to víš jak?Fade píše:Nero taky nejarji píše:Páči sa mi po dizajnovej stránke, vážne netuším ako hrajeNero píše:Až si na ní zahraješ, tak tě to přejde...
Pravda, tenhle konkrétní kus jsem v ruce neměl, ale měl jsem dva různé s EMG a jeden se SD. Ani jedna za ty peníze nestojí.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
To vím naprosto jednoduše. Pokud jsi ji tedy neměl v ruce, tak nevíš. Stejně tak já jsem přestal Epiphone odsuzovat když jsem před asi čtyřmi lety zahrál na Epiphone LP Custom mého kamaráda (http://bandzone.cz/thecornflakes) a málem jsem se posral jak to hrálo. Ostatní už na tom tak dobře nebyly. Ta jeho Epina by teoreticky byla můj sen 
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
- Nero
- Rádce
Epiphone neodsuzuju, umí udělat povedenou kytaru. Dneska dělají asi i o něco lepší nástroje, než co dělali tak 3 - 4 roky zpátky. Aktuálně bych chtěl zkusit jejich "kopie" ES-335, které jsem bohužel ještě nikde nepotkal.
Jestli ti jako argument nestačí to, že 3 kusy z téhle řady nehrály, tak pak můžeme celé tohle fórum zrušit, protože pas prakticky neví nikdo nic.
Jestli ti jako argument nestačí to, že 3 kusy z téhle řady nehrály, tak pak můžeme celé tohle fórum zrušit, protože pas prakticky neví nikdo nic.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008

V posledních době po něm slintám...
Gibson Les Paul Studio 2014
Elkesar mod baryton strat (RM snímače)
Furch Durango
Roland JC-22,Roland Cube Street Ex,Micro cube
Boss TU-3W ,Boss MO2,Boss DA2,Boss TE 2,Boss Dm-2W,Digitech Istomp,Boss Cp1-X,Behringer VP1,Digitech Jamman,Whammy 5
Elkesar mod baryton strat (RM snímače)
Furch Durango
Roland JC-22,Roland Cube Street Ex,Micro cube
Boss TU-3W ,Boss MO2,Boss DA2,Boss TE 2,Boss Dm-2W,Digitech Istomp,Boss Cp1-X,Behringer VP1,Digitech Jamman,Whammy 5
Doufám, že tohle nebude mimo téma, ale nemělo by, protože muj sen to je
chci se zeptat na váš názor, na kolik by podle vás musel spadnout cenou tenhle mexičan http://kytary.cz/fender-standard-straro ... /HN129460/, aby to bylo fakt už v podstatě zadarmo (neboli na kolik byste si počkali, než byste do něho šli)? předpokládám, že by měl hrát tak jak i ostatní mexičani za tu původní cenu...
KLÁVESY: Yamaha portable grand dgx 220
ELEKTRICKÁ KYTARA: Squier Fender Affinity Stratocaster
KOMBO: Fender Mustang II
no už je to za půlku ale přece jen 9500 je dost ale az to spadne tak na 8000 bych do toho sel kdybych neměl kytaru
je to fungl nový za cenu celkem jetýho bazarovýho kousku
je to fungl nový za cenu celkem jetýho bazarovýho kousku
9500 je moc?? Běžná cena 19 190 Kč, máš to za míň jak poloviční cenu
Brý ráno přeju 
uplne nejlip by bylo tam napsat/zavolat a radsi se na tu kytaru zeptat. popis je totiz hodne strucny (je tam jen, ze to je strat a jakou ma barvu) a na to, ze fotografie odpovidaji presne, nelze uplne bezhlave spolehat...
-
chroustjazz
chvíli sem si omylem myslel, že sem v topicu co vás naštvalo a docela sem se vduchu zasmálchroustjazz píše:že jsem se vyspal s ruštinářkou..
Prodám EHX Germanium OD->pm
Mně ta cena samozřejmě přijde výborná, jen zrovna nemám cestu do Prahy abych zajel do té prodejny ji vyzkoušet, každopádně myslíte že je nová? navzdory tomu, že tam píšou použité zboží, tak jsem myslím tady někde v diskuzi četl, že to je jen proto aby bylo možné vést tak velkou slevovou akci...
Poz3n: To byla reakce na Marshall, za tu cenu tu kytaru neseženeš ani na bazaru (myslím ve výborním stavu, což by asi měla být i přesto, že je použitá...), podle mě teda... Ale teda na strata mi to přijde trošku atyp, pokud má to co je na obrázku (FR a zámky...)
-
arcilucifer

hrál jsem na něj u mmjuze, který ho servisoval.
a hrálo skvěle ... i bez krabiček a čerstvého přelampování.
vintagemojo se neslo na několik metrů.
- Nero
- Rádce
Řekl bych, že už je ten kousek pryč...poz3n píše:Mně ta cena samozřejmě přijde výborná, jen zrovna nemám cestu do Prahy abych zajel do té prodejny ji vyzkoušet, každopádně myslíte že je nová? navzdory tomu, že tam píšou použité zboží, tak jsem myslím tady někde v diskuzi četl, že to je jen proto aby bylo možné vést tak velkou slevovou akci...
A ano, je (byl) to zcela normální nový kus, jen visel na prodejně a možná ho někdo někdy zkoušel.
PetrPeter 1975 - 2008
Taky už jsem si všiml... Alespoň se to vyřešilo a nemusím si nad tím lámat hlavu popřípadě peněženkuNero píše:Řekl bych, že už je ten kousek pryč...
Náhodou tahle kytara je fakt luxusní. ten lak mi připomíná gretsch.Kinx píše:
P.R.S. Paul Allender
Cort x-11
Cort Stratocaster
MESA BOOGIE Single Rectifier
Marshall jpm-1 preamp
Kustom quad 100 HD
Cort x-11
Cort Stratocaster
MESA BOOGIE Single Rectifier
Marshall jpm-1 preamp
Kustom quad 100 HD
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
co je toto za bigsby ci kereho ancijasa? B5 bez toho imbecilneho zrazaca strun, ktory vraj totalne k**vi zvuk? nieco podobneho by sa mi mozno hodilo onedlho na speciala, ako alternativa ku B3...Kinx píše:
- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:
Něco takového, ale trochu jiného - SSS strat dole, P-Bass nahoře, to celé v daphne blue a černým platem a bílými/krémovými kryty snímačů a ideálně něco jako straťácké tremolo i pro basu. Asi si to jednou postavím