Blackheart BH15 112

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
nitram.k

Re: Blackheart BH15 112

Příspěvek od nitram.k »

Prosím vás. Jak je to s biasem při měnění lamp? Kdesi jsem četl, že to můžu prostě vyměnit. Je to tak ?
StoneG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od StoneG »

nitram.k píše:Prosím vás. Jak je to s biasem při měnění lamp? Kdesi jsem četl, že to můžu prostě vyměnit. Je to tak ?
Jasně, kus za kus. Taky ho teď hodlám přelampovávat, ale ještě nevím co tam přesně dám.
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

Bias se u tohoto aparátu nenastavuje. Osobně doporučuji lampy od JJ... ale stejně je třeba, abyste si každý vyzkoušeli a našli to své...
nitram.k

Příspěvek od nitram.k »

Kuliman píše:Nevíte někdo jak otevřít zadní kryt u toho 5W komba? Já už jsem vážně v koncích, když odšroubuju všechny šroubky krom 4, který by měli držet zesík tak bych to měl normálně v pohodě sundat ne? Můžu na to použít sílu jak chci a stejně to tam drží jak kameň. Zkusil jsem odšroubovat 3 ze 4 co drží zesík a výsledek byl jen že se mi začal kývat ten zesík, takže pokud se nemýlím, po odšroubování 16 šroubků co drží zadní kryt bych měl vyndat zadní kryt a na něm zesík. Nechci to posílat do servisu a pod, jen aby mi otevřeli zadní kryt, jsou to myslím vyhozené peníze a do Kytar, kde mi nabídli ze mi to udělají zadarmo se mi to nechce posílat páč jsem z okolí Olomouce. Nevíte jak na to? :?
Nevím jestli to ještě pomůže, ale musíš na to prostě silou....Když mi to došlo, tak jsem to ze zvědavosti rozdělával, ale nešlo to. Pak mi tam ve vnitř něco rezonovalo, tak jsem to chtěl spravit a poté co jsem odšrouboval všechno vruty tak jsem to na silu vytáhl. Šlo to od vrchu ;)
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“