Díky moc, kouk jsem tam a dokonce tam někdo předvádí zabroužení u stejný kytary se kterou mám teď problém jáParis píše:mozna by stalo za to (treba az budes menit struny) prozkoumat, jak vypada loze krku. ze se tam da najit lecos, to uz se tu nekde probiralo...
(zkusim se podivat po prislusnem tematu, az bude kdy ... nebo pokud ho nekdo najde driv, muze dat odkaz)
edit: mozna bude neco tady (nevim, jestli primo k tvemu problemu, ale za procteni to asi stoji): nastroje-f71/zabrouseni-sroubovaneho-kr ... 4-140.html
Praskání v krku
Pravidla fóra
-
Peepeeyopee
- Bandzone: www.bandzone.cz/oxoxox
Re: Praskání v krku
Kytary - Ibanez GRG 170DX, Epiphone AJ100 a Squier Stratocaster 
Efekt - BOSS ME-50
Kombo - Behringer GM108
Efekt - BOSS ME-50
Kombo - Behringer GM108
-
Peepeeyopee
Jinak sem psal, že sem to už zkoušel dotahovat. Jen jeden šroub malinko šel, další byly na doraz tak sem to radši nerval násilím. Stejně je mi ale docela podivný, že to začlo z ničeho nic 
Efekt - BOSS ME-50
Kombo - Behringer GM108
Efekt - BOSS ME-50
Kombo - Behringer GM108
asi nejvetsi nebezpeci je tam to, ze si (nejakym hrubsim nastrojem) odloupnes kus laku z hrany, na to je treba davat pozor.Peepeeyopee píše:takže to vidim tak, že se do tý potvory časem taky mrknu... i když mám z toho celkem lufta
-
Peepeeyopee
No já se spíš bojim abych měl tu hranu v jedný rovině.Paris píše:asi nejvetsi nebezpeci je tam to, ze si (nejakym hrubsim nastrojem) odloupnes kus laku z hrany, na to je treba davat pozor.
Efekt - BOSS ME-50
Kombo - Behringer GM108
Efekt - BOSS ME-50
Kombo - Behringer GM108