Praskání v krku

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Peepeeyopee
Bandzone: www.bandzone.cz/oxoxox

Re: Praskání v krku

Příspěvek od Peepeeyopee »

Paris píše:mozna by stalo za to (treba az budes menit struny) prozkoumat, jak vypada loze krku. ze se tam da najit lecos, to uz se tu nekde probiralo...

(zkusim se podivat po prislusnem tematu, az bude kdy ... nebo pokud ho nekdo najde driv, muze dat odkaz)

edit: mozna bude neco tady (nevim, jestli primo k tvemu problemu, ale za procteni to asi stoji): nastroje-f71/zabrouseni-sroubovaneho-kr ... 4-140.html
Díky moc, kouk jsem tam a dokonce tam někdo předvádí zabroužení u stejný kytary se kterou mám teď problém já :D takže to vidim tak, že se do tý potvory časem taky mrknu... i když mám z toho celkem lufta :?
Kytary - Ibanez GRG 170DX, Epiphone AJ100 a Squier Stratocaster :D
Efekt - BOSS ME-50
Kombo - Behringer GM108
Peepeeyopee

Jinak sem psal, že sem to už zkoušel dotahovat. Jen jeden šroub malinko šel, další byly na doraz tak sem to radši nerval násilím. Stejně je mi ale docela podivný, že to začlo z ničeho nic :?
Efekt - BOSS ME-50
Kombo - Behringer GM108
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

Peepeeyopee píše:takže to vidim tak, že se do tý potvory časem taky mrknu... i když mám z toho celkem lufta :?
asi nejvetsi nebezpeci je tam to, ze si (nejakym hrubsim nastrojem) odloupnes kus laku z hrany, na to je treba davat pozor.
Peepeeyopee

Paris píše:asi nejvetsi nebezpeci je tam to, ze si (nejakym hrubsim nastrojem) odloupnes kus laku z hrany, na to je treba davat pozor.
No já se spíš bojim abych měl tu hranu v jedný rovině.
Efekt - BOSS ME-50
Kombo - Behringer GM108
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“