Jaké kombo či hlavu+box?

Baskytarová aparatura ...
Odpovědět
shaator

Jaké kombo či hlavu+box?

Příspěvek od shaator »

Zdravím. Vlastním baskytaru squier by fender standard jazz bass a hledám pro ni vhodné kombo do 20 tisíc. Poradil by někdo? Díky zdarec...
Squier by Fender Standard Jazz Bass, Klotz, warwick black line, trsátka jedině Jim Dunlop
Tom49
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom49 »

no...záleží jakej potřebuješ výkon - jako jestli to chceš jen na doma, nebo do kapely, popř. kde budete hrát a co budete hrát.....zkus napsat něco bližšího :wink:
Moderátoři jsou tu pro vás nebojte se napsat nápad, návrh, stížnost...
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
Cliff

Příspěvek od Cliff »

Tom49 píše:no...záleží jakej potřebuješ výkon - jako jestli to chceš jen na doma, nebo do kapely, popř. kde budete hrát a co budete hrát.....zkus napsat něco bližšího :wink:
no já bych řek i kdyby hrál doma tak bych vzal něco vykonějšího nikdy nevíš třeba za měsic nebo dva najde nějakou bandu budou hrát třeba v garaži :D do 20litru kua ty si bohatý xD taky by se mi hodilo těch 20litru :/
život je jako metal. tvrdej ale krásnej !
Cliff Burton... Rest in peace! best bass player ever!
Obrázek
Obrázek
DrGeorge

Příspěvek od DrGeorge »

Koukni po GALLIEN-KRUEGER, Hughes&Kettner, Warwick nebo Hartke. Ikdyž nevim jak ty Hartke komba hrajou. Mám zkušenost pouze se zesíkem. Myslim, že tyhle aparáty jsou celkem univerzální. Co se týče výkonu, tak tam bych to viděl tak kolem 150W. Na doma, do zkušebny i na nějaký ten koncert v pohodě stačí.
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

DrGeorge píše:Koukni po GALLIEN-KRUEGER, Hughes&Kettner, Warwick nebo Hartke. Ikdyž nevim jak ty Hartke komba hrajou. Mám zkušenost pouze se zesíkem. Myslim, že tyhle aparáty jsou celkem univerzální. Co se týče výkonu, tak tam bych to viděl tak kolem 150W. Na doma, do zkušebny i na nějaký ten koncert v pohodě stačí.
Jo mrkni na Galieny popř Harkte VX3500, ale na to jsou dost rozporuplný názory...jinak já ybch šel do víc než 150W.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Nesst
Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

Pokud máš 20 000, tak rozhodně minimálně 250W. Pač za 20 000 už se dá koupit aparát na hooodně dlouho, a je blbost si kupovat něco malýho, když můžeš mít výkonnější. A co teda hraješ za styl, nebo tak?
hendy9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hendy9 »

DrGeorge píše:Koukni po GALLIEN-KRUEGER, Hughes&Kettner, Warwick nebo Hartke. Ikdyž nevim jak ty Hartke komba hrajou. Mám zkušenost pouze se zesíkem. Myslim, že tyhle aparáty jsou celkem univerzální. Co se týče výkonu, tak tam bych to viděl tak kolem 150W. Na doma, do zkušebny i na nějaký ten koncert v pohodě stačí.
Pokud máš dvacet litrů tak bych nekupoval warwick. To je nišší cenová kategorie
DrGeorge

Příspěvek od DrGeorge »

2 hendy9: Myslíš že Warwick hraje špatně??
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

Kombo? To už bych koukal spíš po hlavách a reproboxech a ještě přišetřil. Dvacítka, to jsou pěkný penízky, ale jsou tak akorát na rozhraní, buď dobrý kombo nebo relativně špatný rack :) Doporučuju mrknout na Mark Bass, sám jsem rozhodnutý jít do něj :)
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
hendy9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hendy9 »

DrGeorge píše:2 hendy9: Myslíš že Warwick hraje špatně??
To si nemyslim...dyt na něj sám hraju a ještě sem ho tady nedávno někomu chválil ale mít dvacet klacků tak si vyberu jinou značku
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“