Vcera som bol na kytarach v Brne pozriet a vyskusat tie Razzor efekty, ked so na nich pocul tolko chvaly uz (skor teda chvaly na Joyo, ale malo by to byt to iste, spolu s Harley Benton, nie?). Snazim sa drzat si gitarovy budget na uzde, takze ma to lakalo. Musim povedat, ze nieco je dost podarene, a nieco dost sh*t...
Hellraider - velmi pekny pedal, skor distortion ako overdrive by som povedal, mozno nieco medzi. Na nizsom drive velmi pekny crunch, ale da sa na tom hrat snad aj metal a stale je ten zvuk celkom prijemny, taky okruhly

bohuzel aj s drivom na nule stale crunchuje, neda sa vycistit na taky ten 'nepoznatelny' overdrive. siroky (az zbytocne) rozsah knobu tone, hybal som s nim minimalne, level akurat, Hi/Lo switch robi rozdiel, mal som pocit ale ze s mojou gitarou to na low hralo trochu zahuhlane. Velmi fajn, skoro som ho kupil (maju ho v zlave teraz), nakoniec som sa rozhodol ostat u svojho Coolcat drive V2, ktory hra dost podobne a nema tak citlive knoby. Doporucujem vyskusat kazdopadne.
Vintage overdrive - tubescreamer za par korun, jemny overdrive, produkuje makky a prijemny zvuk. Spolu s Hellraiderom sa mi pacil najviac, ak by som prenho mal vyuzitie tak beriem...ale ja ho mozno este najdem

jedine co mi vadilo, ze volume som na nom musel vytocit na max aby som dorovnal uroven hlasitosti pri vypnutom pedali...asi nejaka chyba od vyroby, skoda.
British sound - chvilu mi trvalo kym som vytocil nieco pouzitelne, ale nic moc pre mna, take nemastne-neslane. Vintage overdrive asi, neviem ako to nazvat...kopec nastaveni, vacsina z nich pre mna nepouzitelnych a zbytocnych.
Extreme metal - tak toto je hnus

nic normalneho som z toho nedostal, pililo to usi stale. Pripomenulo mi to DAnelectro FAB metal v niecom...mozno trochu taiwansku DS-1, neznasam ten zvuk.
Classic chorus - jednoduchy chorus, celkom ok vintage znejuci. Mne tam chybalo dalsie nastavenie na mix, mam radsej velmi jemny, tazsie pocutelny chorus. A mal som pocit ze trochu pridava na vyskach ci co, take upistanejsie mi to prislo.
Digital delay - hlavne kvoli tomuto efektu som tam prisiel. Nuz, je nanic. Hra sice pekne, ozveny mi zneli akoby az analogovo, prijemne lo-fi dozvuky, dobry priebeh a nastavitelnost vsetkych troch knobov, vsetko super...az na to ze nechutne oreze vysky aj povodnemu signalu. Gitaru som mal potom ako pod dekou. skusal som zapojit do smycky aj pred apec, ziadna zmena, skusili sme inu krabicku, robila to iste. Ja neviem, ale toto je fakt nepouzitelne, neviem ci je to len problem Razzoru a Joyo a HB funguju normalne, alebo si to nikto z vychvalovacov znacky na roznyh forach nevsimol? mate s tymto niekto skusenosti? lebo nebyt tejto vady, uz ho mam doma. Takto asi pojdem do planu B, a to je EHX memory toy