Dobrý den, chtěl sem se zeptat jak mám zapojít Digitech Rp90 (http://kytary.cz/digitech-rp90/HN097461/) do PC ? a hlavně kam do PC zapojit redukci ?....a ještě bych potřeboval nějaký program na tohle všechno.
Myslím tím nějaký hudební program na mixování hudby.
Propojení komba/efektu s PC.
Pravidla fóra
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
Re: Propojení komba/efektu s PC.
výstup z RP90 je 2xJack (L+R) ty povedeš Levý (mono) do Line in zvukové karty - popř. oba pokud chceš využívat nějaké stereo efetky.
Zřejmě bude vhodný přepnout zadní tlačítko na "mix" a pohlídat si ve správci zvuku ve windows aby jsi nepřebudil onen Line In vstup a popř. upravit vstupní úroveň (snížit).
Program na základní nahrávání buď Audacity nebo REAPER na plnohodnotnějsí práci.
Zřejmě bude vhodný přepnout zadní tlačítko na "mix" a pohlídat si ve správci zvuku ve windows aby jsi nepřebudil onen Line In vstup a popř. upravit vstupní úroveň (snížit).
Program na základní nahrávání buď Audacity nebo REAPER na plnohodnotnějsí práci.
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Trošku jsem nepochopil tuhle část : '' ty povedeš Levý (mono) do Line in zvukové karty'' to jako normálně do Line 6 spider kam ''strkám'' kytaru? a druhý kabel (pravý) do PC (zdířka mikforonu ?)
to je ale kombo, ne? (nebo ne?) o tom v dotazu vubec nepises.Miki97 píše:to jako normálně do Line 6 spider kam ''strkám'' kytaru?
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
tak ještě jednou:
1. Jestli chceš nahrávat kombo LINE6 tak prostě a jednoduše má na sobě HEADPHONE/DIRECT OUTPUT a ten zapojíš do LINE IN zvukové karty v PC a nahráváš.
2. Jestli chceš nahrávat bez komba jen RP90 tak výstup z RP90 (Left/mono) zapoj do LINE IN zvukové karty v PC
jestli můžu poradit upřímně, vezmi nějakého kámoše který se trošku orientuje alespon v základních věcech ať ti to ukáže a pomůže s tím. Protože byť to vše propojíš, troufnu si odhadnout, že bude ještě boj samotné nahrávání
P.s. teď mi ještě došlo, jestli tě slovo LINE IN nezmátlo jakože s názvem firmy LINE6
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Jojo pak jsem se podíval na svůj ''dotaz'' a omlouvám se ......
a ano LINE mě trošku zmátlo :DD
Ale díky moc
a ano LINE mě trošku zmátlo :DD
Ale díky moc