KUSTOM TUBE 12 zkušenosti

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Hele a nezkošel ještě někdo tohle:

http://www.musiccenter.cz/Kustom-ARROW1 ... 9rie:23019

Přemejšlím hodně nad tím Tube 12. Tohle druhé je sice tranzistor, ale trochu silnější.

Jde o to jakej to má hlavně zvuk. Na doma mi stačí i těch 12W...
Jak moc je u toho tube poznat ta lampa???
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Teď to poslouchám na youtube a vyzerá to pěkně. I když nahrávka to může do zkreslit....

http://youtube.com/watch?v=xU4sWNYjN84
http://youtube.com/watch?v=ZGhO0jJsm8A
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Já myslím, že v téhle cenové kategorii je to dost v pohodě kombo. To delší video odpovídá tomu zvuku v reálu. Rozhodně to dokáže hrát dost nahlas já hrávám s volume tak na 10 - 12 hodinách, takže tak do půlky max.
Jak moc je v tom poznat ta lampa ti neřeknu ale rozhodně to bude lepší než tranzistor :wink: . Dokonce to tady někde Maples chválil jak se divil jak hezky to na čistý kanál hraje. :)
Možná by později stálo za to pořídit novou elektronku, což je investice tak 200 a prý se zvuk zlepší. Dost lidí o tom psalo na harmony-central.
Já osobně jsem spokojený, jediné co mě až tak nebere je zkreslený kanál. Má moc rychle velké zkreslení a to zkreslení je navíc spíš tvrdší. Abych nastavil nějaké jemnější musím stáhnout gain skoro na minimum :? . Proto jsem si koupil krabičku :) . Ale nevím, možná jsem divnej a je to normální.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
charwell

Příspěvek od charwell »

Nevim, ta znacka a s ni spojena kvalita, nebrat, chtel bych spis rozjet diskuzi na tema Fokus, zda se mi ze muj LP ma vlky a to me sejri.
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

charwell píše:Nevim, ta znacka a s ni spojena kvalita, nebrat, chtel bych spis rozjet diskuzi na tema Fokus, zda se mi ze muj LP ma vlky a to me sejri.
Nějak jsem nepochopil na co se ptáš. Asi ti tam chybí nějaký písmenka. A nebo netuším co to je když má tvoje kytara "vlky". A hlavně prosím dotazy na Fokus LP směřuj do nějakého topicku v Sekci EL. KYTARY. Dík
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

charwell píše:Nevim, ta znacka a s ni spojena kvalita, nebrat, chtel bych spis rozjet diskuzi na tema Fokus, zda se mi ze muj LP ma vlky a to me sejri.
To chceš říct, že KUSTOM je nekvalitní značka??? A též sem ten post moc nepobral :?
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

jj Kustom je sh*t. Kup marshall MG. neni nad to mit Marshall
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

qwer píše:
To byla ironie ? :D :roll:

Na debaty ohledně kvalit značek si prosím vytvořte speciální téma jestli už tady něco podobného někde není. To jenom dopředu ať se to tady nezvrhne v nějaké nekoordinované OT/flame. :wink:

Neříkám, že ten kustom je nějaká špička ale dost lidí už psalo i o jiných modelech, že mají dobrý zvuk a to je realita. :wink:
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

Smrťokvítek píše:
qwer píše:

Na debaty ohledně kvalit značek si prosím vytvořte speciální téma jestli už tady něco podobného někde není. To jenom dopředu ať se to tady nezvrhne v nějaké nekoordinované OT/flame. :wink:

Neříkám, že ten kustom je nějaká špička ale dost lidí už psalo i o jiných modelech, že mají dobrý zvuk a to je realita. :wink:
jj to byla ironie...
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

qwer píše:
Smrťokvítek píše:
qwer píše: jj Kustom je sh*t. Kup marshall MG. neni nad to mit Marshall

jj to byla ironie...
Už sem se lekl :roll: hej ta řada MG je komplet šit včetně té hlavy??
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“