snímač Telecaster - distortion
Pravidla fóra
- ..SnOOpy..
- Kontaktovat uživatele:
snímač Telecaster - distortion
Jaký by byl podle vás nejvhodnější snímač do kytary typu telecaster ( Squier by fender). Nejradši bych vzal RM pickups, ale nevim jestli je je miniHB Distortion Rails-T tim pravym. Kobylkovej snímač mám skoro jen na zkreslenej zvuk. Hraju hudbu typu the Offspring, Jaksi Taksi, Inekafe, ale i třeba Arctic Monkeys, RHCP. U krku bych zatim nechal původní.
Epiphone Les Paul > Vox ToneLab ST > Roland Cube
Re: snímač Telecaster - distortion
no rm je urco dobra volba.. hlavne teda jestli nechces davat 2x tolik treba za SD... jinak rm myslim dela 3 verze te minihumbacove verze tak to omrkni a kdyztak napis primo panu machovi a ten ti poradi, ktery z tech 3 yvbrat...SnOOpy.. píše:Jaký by byl podle vás nejvhodnější snímač do kytary typu telecaster ( Squier by fender). Nejradši bych vzal RM pickups, ale nevim jestli je je miniHB Distortion Rails-T tim pravym. Kobylkovej snímač mám skoro jen na zkreslenej zvuk. Hraju hudbu typu the Offspring, Jaksi Taksi, Inekafe, ale i třeba Arctic Monkeys, RHCP. U krku bych zatim nechal původní.
Na hutny zkresleny zvuk bude distortion rails nejlepsi 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- ..SnOOpy..
- Kontaktovat uživatele:
Spis basovejsi, viz http://www.rmpickups.cz/tab.html
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- ..SnOOpy..
- Kontaktovat uživatele:
Pokud bys hrál jen na kobylkovej tak asi ne.....SnOOpy.. píše:tak ten bych docela zkusil. Myslíte že se vyplatí vyměnit i ten snímač u krku ? Třeba taky za RM.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
- ..SnOOpy..
- Kontaktovat uživatele:
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
abyste RM. nepřechválili
Já rači pořídil seymour ducan protože RM maj moc středobasový snímače... Já to chtěl ostřeji do vejšek
Já rači pořídil seymour ducan protože RM maj moc středobasový snímače... Já to chtěl ostřeji do vejšek
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- ..SnOOpy..
- Kontaktovat uživatele: