Buď jsem slepej, nebo blbej, ale díra na páku tam není.Metallistic píše:JJ taky vidím poprvé..Docela zajímavý. .Jako myslím,že nějákej učel to mít bude,že na h***o fakt nebudou. .nodj píše:Dark Axel píše: nejdrsnější na tom jsou ty zámky a zamykací kobyla, ovšem ŽÁDNÉ TREMOLO
nechápu, co proti tomu všichni mají? mi to přijde vpohodě - můžeš si dovolit bendovat jak chceš a drcnout do stolu, aniž by ses musel bát že se to rozladí. všichni tu mají plnou hubu keců o tom, že zámky bez tremola jsou zbytečné.
no jo,neni tam díra na páku...to vidim poprvý...
Aparát SlipKnoT
Pravidla fóra
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
tak a není to tremolo něco na způsob tremola co maj Korni na jejich Ibanezách? ..
http://bothner.co.za/products/guitar/ubar.jpg
--------------------
Epiphone LP Custom; Peavey Bandit USA; Boss TU-2, Dunlop Cry Baby, Marshall AVT50HX
Epiphone LP Custom; Peavey Bandit USA; Boss TU-2, Dunlop Cry Baby, Marshall AVT50HX
Nět, mick má pevnou kobylu, korni maj Floyda, akorát k tomu maj kromě páky ještě takovou rampu, která jí supluje.yorix píše:tak a není to tremolo něco na způsob tremola co maj Korni na jejich Ibanezách? ..
http://www.ibanez.co.jp/products/images ... _00_01.gif další příklad týhle kobylky, prostě pevný tremolo...

Ibanez RG321MH
Strunal Classical 4855
VOX AD50VT2-XL
...ladička utopená ve vodce, okousaný trsátka, rozšlapanej kabel...only metal, do peeche
Strunal Classical 4855
VOX AD50VT2-XL
...ladička utopená ve vodce, okousaný trsátka, rozšlapanej kabel...only metal, do peeche
Tak to se mi teda vůbec nelíbíkotyzji píše:http://www.ibanez.co.jp/products/images ... _00_01.gif další příklad týhle kobylky, prostě pevný tremolo...![]()
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Nwm, mesuggah neposlouchám, ale vim že na ní hraje Dino Cazares (ex Fear Factory). Upřímně řečeno, byl jsem dost zmatenej když jsem zkoušel sedmistrunnku, natož kdybych zkusil osmičkuDark Axel píše:to je ta osmistrunka, co používají Meshuggah, žejo?
jinak U-Bar to fakt není
Ibanez RG321MH
Strunal Classical 4855
VOX AD50VT2-XL
Strunal Classical 4855
VOX AD50VT2-XL
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Všimněte si, že ta kejtra má na kobylce dolaďovací mechaniky jako FR, takže to bude mít vlastnosti zašpalkovanýho tremola. Zbytečné to není, nemusíš se bát, že si to rozladíš, když o něco zavadíš ladící mechanikou. Jak říkal Petrpeter, uzamknutím se struny trošku rozjedou, takže musíš dolaďovat na kobylce a tady to jde, takže proč ne? 
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Tyhle metalový kejtry bejvaj celkově dost odolný, moje Jacksonka C20 je toho důkazemDark Axel píše:přesně, tak jsem to myslel - nemusíš se bát s tím někam fláknout(v mezích)
Basuju: Jackson C20
Jinak jsem viděl i nějaký bcriche s pevnou kobylou a zámkama, mít ty peníze, tak do toho jdu hned.