Stanley06 píše:hele a to bude jen preamp? i tak bych těm 0,5W odporum ve zdroji spíš nevěřil (ale jestli máš spočítaný že to vydrží tak ok)
pak to vypadá že máš žhavení připojený na spínač? proč? většinou se to dělá tak že na jeden spínač přivedeš fázi a nulák, táhneš to z něj na primár trafa, z trafa pak vytáhneš žhavení a anodový, anodový usměrníš a za usměrňovač dáš stand-by přepínač, taky tam nevidim pojistky, jedna by měla bejt na primáru napájecího trafa na fázi a druhá pak právě na tom anodovém, případně ještě třeba třetí samostatná pro hlídání maximálního proudu skrz koncové elektronky...
ty budeš žhavit 12,6V? nebo máš jiné lampy než klasické ecc83/12ax7?
s tím zeměním bych to viděl na star, udělat si bodík na každej lampě, všechny je spojit, dotáhnout k prvnímu elitu a pak na zem
To je jen preamp. Zatím mě do preampu teklo maximálně 10mA. Žhavení mám na vypínač, protože když nebudu potřebovat elektronky tak vypnu i žhavení, aby se elektronky neničily. Na primáru pojistku mám, původně i na anodovým, ale to tam taky dodám (trafo není ještě připojené). Není snad jedno, jestli je graetz před vypínačem nebo za, plní úplně stejnou funkci. Žhavení je 12,6V , mám tam ecc83.
Na signálové cesty, které budou menší než 2cm tak nemusím použít koaxiál? Na potenciometry mám použít GND ze šasi nebo z bodu? (nejlepší to bude asi z bodu).