ja teda osobně bych koupil kytaru za 7-8000 a hrál bych treba pres normální zesík a reprák
to ti hlupy nakukal?o sem myslel obecně to víš že i ta 100 se blíží gibsonce ale je to trochu jiný
co to je zase za debata
ja teda osobně bych koupil kytaru za 7-8000 a hrál bych treba pres normální zesík a reprák
to ti hlupy nakukal?o sem myslel obecně to víš že i ta 100 se blíží gibsonce ale je to trochu jiný
no na začátek je to celkem dobrá kytara, ale musíš uznat že standard a 100 zní jinakS tim si nebuď tak jist, snímače jsou pořád stejný, jedině zpracování je jiný, Std. má javorovej top. Zkoušel jsem oboje, ale za ty prachy se mi to nelíbílo, jedině za 6k z bazárku bych bral...
Standard je všeobecně lepší, ale snímače tam jsou stejně na nic jako na LP100. Gibsonům se nicméně neblíží ani jedna. Jestli v tom je nějaký rozdíl, tak asi takový, jako že Brno je blíž Tokiu než Praha.marshall píše:no to bych netvrdil porovnával sem to a standard zní lépe než 100 a blíží se gibsonoviNero píše:Je to Standard, kvalita snímačů je tam prakticky stejná a netuším, co myslíš "nedobrými krky".
firmu epiphone koupila firma gibson a teď dělaj zlevněný kopie gibsonů
no s těma krkama u tý 100 ty krky sou sem tam křivý což je velkej problém
Marshalle, nemáš nějaké fotky těch tvých "nepopsatelně zajímavých a křivých krků"?marshall píše: a ten krk byl celkem nepopsatelně zajímavej
kámoš si jí koupil a hodil jí na reklamaci protože se na ní kvůli krku nedalo hrát
Marshalle, marshalle ... To se asi Jim Marshall obrací v hrobě, jakou tu děláš čest jeho jménu.marshall píše:ja teda osobně bych koupil kytaru za 7-8000 a hrál bych treba pres normální zesík a reprák
a potom až se vůbec naučí mačkat struny- hrát akordy, tóny a rytmus tak do té doby určite našEtří na nějaké lepší kombo než nějakej superšmejd made in china
já neříkám že jsem proti fender aparátům, dokonce se mi na nich líbí ten jejich naprosto čistej clean(jen u lamp), ale na hard rock sem to jěště používat neviděl.Ale pochybuju o zvuku u těch levnějších modelů hlavně tranzistorů,,,u marshalla ty nejlevnější komba řady mg jsou sice malý a přenosný , ale na h***oFořt píše:Marshalle, marshalle ... To se asi Jim Marshall obrací v hrobě, jakou tu děláš čest jeho jménu.marshall píše:ja teda osobně bych koupil kytaru za 7-8000 a hrál bych treba pres normální zesík a reprák
a potom až se vůbec naučí mačkat struny- hrát akordy, tóny a rytmus tak do té doby určite našEtří na nějaké lepší kombo než nějakej superšmejd made in china
Co je to "normální zesík a reprák"? Jako že ne kytarový, ale třeba HiFi? A co když nemá ani ten, jen mikrosystém bez vstupu? Poradíš mu, jak se připojit? A dosáhnout rockového zvuku, samozřejmě lepšího než na kombech Fender?
Jinak to tvé tvrzení o pár dní dříve - "kombo Fender - nevhodné na rock" - je ukrutná blbost (zřejmě nějaké pochycené klišé) i pro většinu klasických aparátů Fender, ale ten Mustang, který tu nadhodil Nero, je modeling, kde bys i nějakého toho Marshalla snad našel.
Z nových komb na trhu má myslím jeden z nejlepších poměrů cena/výkon:
http://www.houdek.cz/Fender+Mustang+I++ ... 45701.html
Vzhledem k 8" repru a 20 W + možnostem (USB, Fuse software ...) určitě lepší než skoro stejně drahé (jinak velmi dobré) kombíčko Roland Micro Cube (asi 6,5" repro, 2 W). Obě jsou však jen na domácí hraní, ani 20 W Mustanga by se s živou akustickou bicí soupravou moc nechytalo (asi jen s velmi komorním bubeníkem - se špejlemi nebo metličkami).
Jo, a to by ses divil, co vše je dnes Made in PRC, a kupodivu to i hraje.

Hrál jsi aspoň na nějaký z ten aparátů?marshall píše: já neříkám že jsem proti fender aparátům, dokonce se mi na nich líbí ten jejich naprosto čistej clean(jen u lamp), ale na hard rock sem to jěště používat neviděl.Ale pochybuju o zvuku u těch levnějších modelů hlavně tranzistorů,,,u marshalla ty nejlevnější komba řady mg jsou sice malý a přenosný , ale na h***o
není to stagg to je důležité- ten hraje ( no to si domyslíte sami)
Dovolím si tu názor, že Rolling Stones jsou zakladatelé hard rocku.marshall píše:a rolling stones to je hardrock jo?![]()