P.R.S. kde sehnat ????

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
KOTS

P.R.S. kde sehnat ????

Příspěvek od KOTS »

Ahoj chtěl bych se optat zdejsich kytaráků, zda nevíte kde v ČR sehnat P.R.S. kytaru (origoš U.S.A. verzi).Případně zda někdo nemá ceník....mám o ní zájem.. Díky
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

sehnat se dá poměrně jednoduše, koupě nové se ale velice nevyplatí. ceník mám, katalog taky, ten dovoz k nám obstarává audiopolis (www.audiopolis.cz), mám i telefon přímo na pana Adamce, který je sem vozí , ale upřímně řečeno - extrémně předraženě.)
nejlepší si prostě sledovat bazar, tam jsem našel i svoji kytaru v nádherným stavu za poloviční cenu (pro představu, nový PRS Custom 22 a 24 + kufr, v základní ceně 79.200,-)
samozřejmě je velmi jednoduchý prostě se individuálně domluvit třeba s klukama z Aleximu, semtam jezděj do USA pro kytary a za lepší cenu ti můžou dovýzt...hodně štěstí :lol:
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
KOTS

Příspěvek od KOTS »

ano děkuji mnohokráte za info ......rozhoduji se mezi gibsonem LP Standard a P.R.S. Custom.....potřebuji vědět cenu obou modelů.Myslel jsem že P.R.S. bude níže tak na 60-ti ale tys mě překvapil.Přesto díky :)
JirkaD

Příspěvek od JirkaD »

PRS sou naprosto skvely kytary... taky bych ji chtel :-) ten Curielovo model je parada. A asi bych si ji nechal dovezt rovnou z USA, dolar je slabej a rek bych, ze jeste o nakou korunu dolu pujde.
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

KOTS píše:ano děkuji mnohokráte za info ......rozhoduji se mezi gibsonem LP Standard a P.R.S. Custom.....potřebuji vědět cenu obou modelů.Myslel jsem že P.R.S. bude níže tak na 60-ti ale tys mě překvapil.Přesto díky :)
chce to 2 věci - známého ve švýcarsku a auto, které k němu dojede přes prodejnu thomann.de v německu :) zbytek snad popisovat nemusím... gipson stand. tak vyjde na nejakych 48 + neco na benzin...
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

já bych bral gibsona jelikož mi P.R.S. nesedí designem... mám rači něco víc old school
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

kdo chce oldschool, koupí si Gibson Melody maker :D za 17 000
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

zdá se mi jenom poněkud zvláštní rozhodovat mezi PRS a Gibsonem...přijde mi, že tyhle 2 nástroje jsou hodně odlišný, takže bys v tom měl mít určitě jasno...PRS mají specifický zvuk, který nemusí všem sedět, pro mě je to ale třeba naopak to, čehož jsem chtěl vždy dosáhnout - úžasná variabilita a kombinace tvrdých doprovodů, zpěvných sól ale i skvělejch čistejch zvuků, a tohle všechno v 1 umí jenom PRS:)...stačí poslechnout Santanu a budeš mít jasno...
PS: vedle na bazaru někdo prodává PRS Custom 22, 10 top, s ptákama za 47 500,-
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“