čágo,
někdy v blízké až lehce vzdálené budoucnosti budu řešit nákup majků na TOMY - hlavně pro nahrávání..mám zkušenosti s majkama Sennheiser, Audix nebo klasika Shure SM 57. Původně jsem chtěl kupovat e604 od Senna, ALE pak jsem narazil na AKG Rhytm Pack ( http://kytary.cz/akg-rhythm-pack/HN102901/ ) a ten mě přesvědčil zajímat se o D40 od AKG. V životě jsem tu věc neměl v ruce, ani jsem to neslyšel, tak bych rád vyzvěděl vaše zkušenosti a postřehy (samozřejmě si mikráky pak náležitě vyzkouším i sám na svý uši, to nemusíte psát;-):-)!!! ) Našel jsem jen nějaký videjko na youtube kde s tim dělaj perkuse, snare, kejtru a trubku a někde na audiozone (či kde) někdo psal, že do D40 dost prolejzaj plechy, víc zatim nevím...
Díky za každou poznámku!!
AKG D40 vs ty ostatní:-)
Pravidla fóra
AKG D40 vs ty ostatní:-)
Haik Black Beauty / Fire by LM Les Paul / Squier Obey Stratocaster ---> AKG WMS 40 wireless ---> Dunlop Crybaby / Boss CH 1 / Danelectro Cool Cat Drive / Ibanez LU 20 tuner ---> Mesa/Boogie F-30 --> HALLVAD 2x12"
basa Ibanez TRB-100
basa Ibanez TRB-100
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: AKG D40 vs ty ostatní:-)
Mhm...no a co třeba TG D52d od Beyerdynamic?
P.
P.
Tak s tímhle jsem se tuším ještě nesetkal, každopádně vypadá sympaticky, cena je taky fajn. Určitě na to kouknu, díky!
Haik Black Beauty / Fire by LM Les Paul / Squier Obey Stratocaster ---> AKG WMS 40 wireless ---> Dunlop Crybaby / Boss CH 1 / Danelectro Cool Cat Drive / Ibanez LU 20 tuner ---> Mesa/Boogie F-30 --> HALLVAD 2x12"
basa Ibanez TRB-100
basa Ibanez TRB-100
- Jens Ludwig
- Odborník
e604 je víc taková tomová na těch tomech.... pokud ale máš trochu prostor v rozpočtu, tak se koukni po tej 900 řadě - tělo je už kov a zní daleko líp...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....