Koupil jsem si bezdrátový odposlech - LD Systems MEI 100 a teď nevím, kde ho mám zapojit
Děkuji za reakce
Děkuji za reakci. USB mixák, co mi dal tady někdo výš bych absolutně nechtěl a příjde mi to hodně nepraktické.haas12345 píše:A ty to chceš slyšet na veži i ve sluchátkách zároveň, nebo jen věž/sluchátka?? V případě, že ti to stačí jen do sluchátek, tak stačí propojovací kabel s 2x 3.5mm jack a redukce 3.5mm na 6.4 mm jack a to vrazíš do toho odposlechu... Jinak přes ten mixák by to šlo, předpokládám, že to máš jako karaoke -> do vstupu mixáku mike a notebook, na výstupy hifi věž a odposlech, dokonce to v tomto případě můžes vést dvěma kabela do odposlechu (zvlášť R a L)... Ten Xenyx 1002 by měl stačit, ale nevím, jak moc je kvalitní...
No, tak v tomhle s tebou moc nesouhlasím...Zvukovka - málo možností. A USB mix - málo možností, nepraktické a hlavně drahé na to, co to dělá...feki píše:Pro PC potřebuješ USB mix ( http://kytary.cz/alesis-multimix-4-usb/HN108049/ ). I když v tvém případě bych zvolil nějakou externí USB zvukovou kartu, nejsem si jist co udělá tenhle mix s latencí, o ASIO tam neni ani zmínka. Na firem. webu maj Asio4all, takže klasika.
Jéééé, teď to konečně chápu, díky moc!haas12345 píše:Kdyť sem ti to popsal... Do jednoho inputu vrazíš mikrák, do jednoho line-in vrazíš ntb, do phones vrazíš věž a do main out L a R vrazíš 2 mono kabely a ty vrazíš i zezadu do toho odposlechu... a budeš to mít stereo...

Myslím tím tenhle kabel, na jedné straně má TRS jack se třemi kontakty, na druhé straně samec XLRkostek píše:EDIT: "zase nejlépe symetrickým kabelem TRS - XLR" co to je za kabel?..Mohl bys mi hodit fotku, nebo odkaz?