Ahoj znalci a mistři,
hraji na akustickou kytaru a ještě s pár kamarády se scházíme si jen tak pro radost zabrnkat a zazpívat.
Trápí mě ale problém, při takovém hraní špatně slyším sama sebe.
Domnívám se, že by mi pomohl nějaký vlasní odposlech, myslím tím špunt do ucha(sluchátko) s mikrofonem a třeba takovou http://www.audiostar.cz/eshop-behringer ... h-242-1708 krabičkou, do které bych si hodil signál z kytary a z mikrofonu a vrátil si to zpátky do ucha.
Máte někdo s něčím podobným zkušenost prosím?
Nemáte někdo tip na alespoň trošku slušně snímající a hrající mono headset, který by byl použitelný pro můj požadavek?
Headsetů je dost, ale nechce se mi experimentovat a rád bych ověřený tip.
Díky, Marek
Vlastní odposlech
Pravidla fóra
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Vlastní odposlech
Pokud se scházíte s akustikama a zpěvem, tak se obejdete snad bez odposlechů, ne? Stačí se patřičně rozmístit a neřezat do toho jak blázni.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Zdravím, ta krabička od Behringra bude na tvé použití stačit. Používám ji už 2roky na zpěv při koncertech a bez problémů. Jen ten druhý vstup je linka, takže pro kytaru budeš potřebovat ještě nějaký předzesilovač.
Mám ji také, k bicím si tam táhnu jeden Aux. Většinou když je málo prostoru na normální odposlech. Je to šikovná krabička.
Nicméně souhlasím s Nerem. Pokud se jen tak scházíte s kamarády, tak si sedněte dokola (např. kolem bečky to jde parádně) a musíte se všichni slyšet úplně v pohodě. A jestli né, tak je problém v pazourech
.
Nicméně souhlasím s Nerem. Pokud se jen tak scházíte s kamarády, tak si sedněte dokola (např. kolem bečky to jde parádně) a musíte se všichni slyšet úplně v pohodě. A jestli né, tak je problém v pazourech
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...