Chinaski
Chinaski
zdaerc lidi....... vcera byl koncert chinasky a ja sem musel jet misto matky aby nepropadl listek....... i když sem od nich nečekal naprosto nic, tak toho předvedli ještě mín nez jsem myslel......... co si o nich myslíte vy??? koncert my přišel jako neurčitý řev nástrojů podtržený přehlušeným zpěvem........ naprosto bez jakekoliv atmosfery...... a taky si myslim ze museli zmenit puvodni discographii protoze v pulce koncertu byla citit naprosta nuda v publiku, az zacali hrat stare dobre pisne typu Kutil, nebo 1970 tak se to trochu rozjelo...... ale i tak nuda.... byli jste někdo na ejich koncertě? a co si vlastně o kapele myslite?
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Smoazřejěm staré hity jako 1970, Kutil, na první signální se mic moc líbí. Mslím že josu docela dobří muzikanti, ale poslední dvě CD mají naprosto tragédní texty. Nějakou písničku si poslechnu, ale moc je nemusím...
Jinak spoluhráč na nich byl a říkal že tam byli on a dealší dva jediný tři lidi co skákali, že hráli prý pomalý pisničky...
Jinak spoluhráč na nich byl a říkal že tam byli on a dealší dva jediný tři lidi co skákali, že hráli prý pomalý pisničky...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Tak uveď důvod ne?Popin píše:nemam je rád
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Byl jsem se ted podivat v Brne...Rondo bylo celkem plny...a neni pravda, ze skakali jen ti tri...Skakalo dost, vazne dost lidi...A Dezmod jako predkapela, taky fajn... Chinaski hlavne predvedli, ze kazdy muzikant z kapely Chinaski je velice zrucny v ovladani i jinych nastroju, nez jen toho, na ktery hraje oficialne... kytara, basa, saxofon, trubka, atd... hraci se sem tam vymenili ve svych pozicich a jde videt, ze umí... Jo, novy pisnicky jsou takovy...bez napadu...Az na nektere... Ale ty stary byly moc fajn... lidi si kapelu trikrat vyrvali zpet na podium, takze hrali tak o hodinu vic nez bylo v planu...basakovi se zrovna narodil syn Jakub...tak mel radost...uzivali si to...a hrali Vinarnu u Valdstejna, coz hraji jen na nej koncertech... Byla to povedena akcicka, na ktere udelali i fajn show... Mne se to libilo a mam je rad... Takova pohodovka...
Nudna konzumni muzika... fuj. 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
vinárnu hrali ve zlině taky...... ale nevim jestli zvukař byl idiot nebo to bylo tím ze jsem stál na ochoze, ale u desmodu byl zvlastne zkresleny hlas, pod kazdym slovem zněl takovy šum (jako kdyz napr. nestíhají bedny) a u chinasek to bylo naopak, hlas všechno přeřvával a kytary a trubky se spojili v neurčitelný kravál........ nevim, moc dobry dojem na mě neudělali
Myslim, ze by s prehledem mohli vyhrat anketu o nejvetsi recyklaci riffu nejen v ramci jednoho alba, ale cele tvorby...Mylann píše:Nerekl bych, ze nudna...
Moment, ted jsem si vzpomnel na Divokyho Billa, tak mozna by to tak s prehledem nebylo
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Divokej Bill je nevějtší s****a na českém trhu a nikdo mě nepřesvědčí o opaku...Wohma píše: Moment, ted jsem si vzpomnel na Divokyho Billa, tak mozna by to tak s prehledem nebylo
KIWI píše:Divokej Bill je nevějtší s****a na českém trhu a nikdo mě nepřesvědčí o opaku...Wohma píše: Moment, ted jsem si vzpomnel na Divokyho Billa, tak mozna by to tak s prehledem nebylo
ja bych tě ani o opaku přesvědčovat nechtěl....... taky mam podobný názor..... ale po tom co sem vcera byl na tech chinaskach tak bych radsi sel na billa........ tam by mozna byla atmosfera
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
To je mozna ten problemkuba182 píše:ne že bych je měl rád , ale proč myslíš ? alespoň si dělaj muziku sami
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus