Krouceny kabel
Pravidla fóra
Re: Krouceny kabel
Jestli se můžu zapojit do debaty, tak bych bral VOX. Vypadá to, že má stejný jacky jako muj normální nekroucenej kabel taky VOX a ty jsou fakt bytelný. Celý vnitřek zalitý v plastu, takže takřka nezničitelnej.
Tim ale neříkám, že to ten Fender nemá, protože s nim nemam zkušenosti.
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
Nevim, ja planoval brat Fendera.Pepe píše:Jestli se můžu zapojit do debaty, tak bych bral VOX. Vypadá to, že má stejný jacky jako muj normální nekroucenej kabel taky VOX a ty jsou fakt bytelný. Celý vnitřek zalitý v plastu, takže takřka nezničitelnej.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Tak Tome, ktere brals a jak to vypada? Uz ho chci take brat a jsem napjat na tve reference 
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
- Tomas.Tajfun
- last.fm: tarzancz
- Bandzone: bandzone.cz/tajfun
- Kontaktovat uživatele:
Kéž by, Kiwi. Nepřišly peníze - není kabel. Jsem z toho rozhozen. Ale bude brzy, tak poreferuji. Rozhodně nezapomenu 
Tomi Berašon - Tajfun Karlovy Vary http://bandzone.cz/tajfun
Fender Jazz Bass 60' .:. Sire V7 .:. Gallien-Krueger 700RB-II + 410RBH, 410CX + 115CX, 810Neo .:. Digitech Bass Synth Wah .:. Squier by Fender Affinity (Fender snímače) .:. popruh Planet Waves .:. struny D'Addario, Elixir .:. Marshall G10MK-II .:. na doma kombo Torque 65W .:. několik Shure SM58 .:. kilometry kabelů .:. a pár blbostí
Fender Jazz Bass 60' .:. Sire V7 .:. Gallien-Krueger 700RB-II + 410RBH, 410CX + 115CX, 810Neo .:. Digitech Bass Synth Wah .:. Squier by Fender Affinity (Fender snímače) .:. popruh Planet Waves .:. struny D'Addario, Elixir .:. Marshall G10MK-II .:. na doma kombo Torque 65W .:. několik Shure SM58 .:. kilometry kabelů .:. a pár blbostí
Aha, tak v tom pripade ho asi budu mit driv nez vy. Zbyva rozhodnout - Fender nebo Vox?Tomas.Tajfun píše:Kéž by, Kiwi. Nepřišly peníze - není kabel. Jsem z toho rozhozen. Ale bude brzy, tak poreferuji. Rozhodně nezapomenu
- Tomas.Tajfun
- last.fm: tarzancz
- Bandzone: bandzone.cz/tajfun
- Kontaktovat uživatele:
Toť otázka.
Tomi Berašon - Tajfun Karlovy Vary http://bandzone.cz/tajfun
- Mjkl
- last.fm: Mjkl666
- Bandzone: Mjkl666
- Kontaktovat uživatele:
Používám VOX na kytaru a spokojenostKIWI píše:Aha, tak v tom pripade ho asi budu mit driv nez vy. Zbyva rozhodnout - Fender nebo Vox?Tomas.Tajfun píše:Kéž by, Kiwi. Nepřišly peníze - není kabel. Jsem z toho rozhozen. Ale bude brzy, tak poreferuji. Rozhodně nezapomenu
Objednal jsem FenderMjkl píše:Používám VOX na kytaru a spokojenostKIWI píše:Aha, tak v tom pripade ho asi budu mit driv nez vy. Zbyva rozhodnout - Fender nebo Vox?Tomas.Tajfun píše:Kéž by, Kiwi. Nepřišly peníze - není kabel. Jsem z toho rozhozen. Ale bude brzy, tak poreferuji. Rozhodně nezapomenu
http://kytary.cz/fender-kvalitni-krouce ... /HN096869/
Měl jsem tady tehnle Fender.Ještě na staré base pasivní Cortka ale dělalo mi to celkem bordel..Signál vynechával když jsem s kablem pohýbal a když jsem měl zaplou hornu hodně to chrčelo,pískalo odradilo mě to dal jsem ho kámošovi na elektriku a ten stím hraje bez problému..Jde asi o frekvence..ale zajímalo by mě schválně mu řeknu a zkusím ho na basu co mám teď (aktivku) Sterling By Music Man Ray 35 jestli je v tom nějaký rozdíl!
Měl jsem tady tehnle Fender.Ještě na staré base pasivní Cortka ale dělalo mi to celkem bordel..Signál vynechával když jsem s kablem pohýbal a když jsem měl zaplou hornu hodně to chrčelo,pískalo odradilo mě to dal jsem ho kámošovi na elektriku a ten stím hraje bez problému..Jde asi o frekvence..ale zajímalo by mě schválně mu řeknu a zkusím ho na basu co mám teď (aktivku) Sterling By Music Man Ray 35 jestli je v tom nějaký rozdíl!
Basa:Sterling by Music Man Ray 35, (záložní Cort Action V)
Zesilovač:Warwick 5.1.
Box:Warwick wca 411,wca 115
Zesilovač:Warwick 5.1.
Box:Warwick wca 411,wca 115
No nakonec mam objednane ten Vox, protoze od cloveka co mel oba jsem dostal echo, ze je prece jenom lepsi.
Takze kabel prisel, (Vox, 9m) prvni zapojeni (zkouseny kabel->El Grande->Q-Tron->PW Circuit Breaker 3m->700RB->410RBH) - zadny slysitelny rozdil oproti mymu kabelu od Smrcky (PW kabl, Neutriky, 6m).
Druhe zapojeni, proverovani, poslouchani - mirna ztrata v basech a v pevnosti tonu (vice rozplizle) je to ale v tak male mire, ze se fakt clovek musi na to soustredit, poslouchat a neco tam hledat. Pokud by vam ty kabely nekdo nenapadne vymenil, nepoznate to, tuplem ne v hluku kapely. Ruchy a brumi zatim veskere zadne.
Jedina potiz je, ze jsem zvolil stribrny, domnivaje se dle obrazku, ze je takovy sedy, jenze ono je to take prusvitne fakt jako stribrne a to neni moc vintaz
Druhe zapojeni, proverovani, poslouchani - mirna ztrata v basech a v pevnosti tonu (vice rozplizle) je to ale v tak male mire, ze se fakt clovek musi na to soustredit, poslouchat a neco tam hledat. Pokud by vam ty kabely nekdo nenapadne vymenil, nepoznate to, tuplem ne v hluku kapely. Ruchy a brumi zatim veskere zadne.
Jedina potiz je, ze jsem zvolil stribrny, domnivaje se dle obrazku, ze je takovy sedy, jenze ono je to take prusvitne fakt jako stribrne a to neni moc vintaz