Krouceny kabel

Efekty, hardware, elektronika, struny, ...
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Re: Krouceny kabel

Příspěvek od Pepe »

Jestli se můžu zapojit do debaty, tak bych bral VOX. Vypadá to, že má stejný jacky jako muj normální nekroucenej kabel taky VOX a ty jsou fakt bytelný. Celý vnitřek zalitý v plastu, takže takřka nezničitelnej.
Tim ale neříkám, že to ten Fender nemá, protože s nim nemam zkušenosti.
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Pepe píše:Jestli se můžu zapojit do debaty, tak bych bral VOX. Vypadá to, že má stejný jacky jako muj normální nekroucenej kabel taky VOX a ty jsou fakt bytelný. Celý vnitřek zalitý v plastu, takže takřka nezničitelnej.
Tim ale neříkám, že to ten Fender nemá, protože s nim nemam zkušenosti.
Nevim, ja planoval brat Fendera.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Tak Tome, ktere brals a jak to vypada? Uz ho chci take brat a jsem napjat na tve reference :)
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Tomas.Tajfun
last.fm: tarzancz
Bandzone: bandzone.cz/tajfun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas.Tajfun »

Kéž by, Kiwi. Nepřišly peníze - není kabel. Jsem z toho rozhozen. Ale bude brzy, tak poreferuji. Rozhodně nezapomenu :-)
Tomi Berašon - Tajfun Karlovy Vary http://bandzone.cz/tajfun
Fender Jazz Bass 60' .:. Sire V7 .:. Gallien-Krueger 700RB-II + 410RBH, 410CX + 115CX, 810Neo .:. Digitech Bass Synth Wah .:. Squier by Fender Affinity (Fender snímače) .:. popruh Planet Waves .:. struny D'Addario, Elixir .:. Marshall G10MK-II .:. na doma kombo Torque 65W .:. několik Shure SM58 .:. kilometry kabelů .:. a pár blbostí
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Tomas.Tajfun píše:Kéž by, Kiwi. Nepřišly peníze - není kabel. Jsem z toho rozhozen. Ale bude brzy, tak poreferuji. Rozhodně nezapomenu :-)
Aha, tak v tom pripade ho asi budu mit driv nez vy. Zbyva rozhodnout - Fender nebo Vox?

Tomas.Tajfun
last.fm: tarzancz
Bandzone: bandzone.cz/tajfun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas.Tajfun »

Toť otázka.
Tomi Berašon - Tajfun Karlovy Vary http://bandzone.cz/tajfun
Fender Jazz Bass 60' .:. Sire V7 .:. Gallien-Krueger 700RB-II + 410RBH, 410CX + 115CX, 810Neo .:. Digitech Bass Synth Wah .:. Squier by Fender Affinity (Fender snímače) .:. popruh Planet Waves .:. struny D'Addario, Elixir .:. Marshall G10MK-II .:. na doma kombo Torque 65W .:. několik Shure SM58 .:. kilometry kabelů .:. a pár blbostí
Mjkl
last.fm: Mjkl666
Bandzone: Mjkl666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

KIWI píše:
Tomas.Tajfun píše:Kéž by, Kiwi. Nepřišly peníze - není kabel. Jsem z toho rozhozen. Ale bude brzy, tak poreferuji. Rozhodně nezapomenu :-)
Aha, tak v tom pripade ho asi budu mit driv nez vy. Zbyva rozhodnout - Fender nebo Vox?
Používám VOX na kytaru a spokojenost :)
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Mjkl píše:
KIWI píše:
Používám VOX na kytaru a spokojenost :)
Objednal jsem Fender :D Dam pak vedet :)

Walic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walic »

http://kytary.cz/fender-kvalitni-krouce ... /HN096869/

Měl jsem tady tehnle Fender.Ještě na staré base pasivní Cortka ale dělalo mi to celkem bordel..Signál vynechával když jsem s kablem pohýbal a když jsem měl zaplou hornu hodně to chrčelo,pískalo odradilo mě to dal jsem ho kámošovi na elektriku a ten stím hraje bez problému..Jde asi o frekvence..ale zajímalo by mě schválně mu řeknu a zkusím ho na basu co mám teď (aktivku) Sterling By Music Man Ray 35 jestli je v tom nějaký rozdíl! :)
Basa:Sterling by Music Man Ray 35, (záložní Cort Action V)
Zesilovač:Warwick 5.1.
Box:Warwick wca 411,wca 115
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

No nakonec mam objednane ten Vox, protoze od cloveka co mel oba jsem dostal echo, ze je prece jenom lepsi.

KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Takze kabel prisel, (Vox, 9m) prvni zapojeni (zkouseny kabel->El Grande->Q-Tron->PW Circuit Breaker 3m->700RB->410RBH) - zadny slysitelny rozdil oproti mymu kabelu od Smrcky (PW kabl, Neutriky, 6m).

Druhe zapojeni, proverovani, poslouchani - mirna ztrata v basech a v pevnosti tonu (vice rozplizle) je to ale v tak male mire, ze se fakt clovek musi na to soustredit, poslouchat a neco tam hledat. Pokud by vam ty kabely nekdo nenapadne vymenil, nepoznate to, tuplem ne v hluku kapely. Ruchy a brumi zatim veskere zadne.

Jedina potiz je, ze jsem zvolil stribrny, domnivaje se dle obrazku, ze je takovy sedy, jenze ono je to take prusvitne fakt jako stribrne a to neni moc vintaz :D

Odpovědět

Zpět na „Baskytarový hardware, příslušenství, údržba“