Nechas si je bud zbrousit nebo prebouchat na novyjakuma píše:No mně se sjely po necelým půlroku, začínám ale řekl bych že sem něžnýale čekal bych že to vydrží dýl. Kytara to je teda jedna z nejlevnějších ... ale sjely se mi jen na úrovni tenkýho e. 9, 12, se nedá poslouchat....co s tím budu dělat fakt nevím
Za jak dlouho se vám sjely pražce?
Pravidla fóra
- Trao
- last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
- Kontaktovat uživatele:
No tomu teda moc nevěřím ...podle mně mi akorát tak ukážou jeden z prstů a palec to nebude. Zkusím se zeptat, ale ona je to hodně levná kytara a a asi se na pražcích dost šetřiloTrao píše:jestli jí máš v záruce, maž zpátky do prodejny, tohle ti musej dát do pucu...
Adonis, Peavey 30W, Digitech RP 200
- Trao
- Kontaktovat uživatele:
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
To asi zabírá co???Trao píše:a která prodejna? jestli jde o muziker, tak řekni, že tě posílá pán, co tu třikrát měnil ESP LTD MH-50 a hned budou vědět, s jakou závadou maj tu čest, navíc tohle s pražcema je výrobní vada a nikoliv mechanické poškození...
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Trao
- Kontaktovat uživatele:
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
No tak to mám u nás v hudebninách ale spíš jako šťoural...přijdu každý pátek ve 13:30 a paní už má nachystané nové zbóží a už mi vykládá co je to co je ono ale dobře se s ní kecáTrao píše:jojo, dostal jsem punc sjížděče pražců a věčného potížisty, ale vždycky mi to buď opravili nebo nechali vybrat si něco jinýho...
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Trao
- Kontaktovat uživatele:
- Trao
- Kontaktovat uživatele:
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Taky už jste se setkali u levných kytar a baskytar s tim, že tam ty pražce nebyly pořádně usazený? Jako že se dalo zajet nehtem pod ten pražec?
Jinak k tématu: Mám basu Jackson C20 2 roky a pražce i při celkem intenzivním hraní drží, kámošovi se sjely pražce na BC Rich Warlock Bronze Serie za 4 roky
Jinak k tématu: Mám basu Jackson C20 2 roky a pražce i při celkem intenzivním hraní drží, kámošovi se sjely pražce na BC Rich Warlock Bronze Serie za 4 roky
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Jeste nic :))
Zatim se nesjely, kytara je rok stara, prazce jako novy.
IBANEZ RG321MH
Chtel jsem taky kupovat ESP LTD neco 50, a jak vidim, asi jsem neprohloupil.
IBANEZ RG321MH
Chtel jsem taky kupovat ESP LTD neco 50, a jak vidim, asi jsem neprohloupil.
Ibanez RG321MH ---> George Dennis Mighty Mouse
Ahoj,mohl by mě někdo,kdo už delší čas hraje na LP od Fokus-H napsat,jak vypadají jeho pražce?
Já mám Fokusku zatím asi dva měsíce a už pozoruju,že je na nich znát opotřebení.Například pod strunou A na druhým pražci jsou vydět rýhy od toho omotání co má struna na sobě a i na dalších pražcích se začínají dělat plošky.Není to tedy zatím nijak velký opotřebení a ani zvuk to nekazí,ale přece jenom mě zajímá jak jsou na tom ostatní.
Ono jde hlavně o to,že jsem zatím vždycky měl kytaru z druhý ruky,takže tam jsem s opotřebením počítal a nijak jsem se nad tím nepozastavoval.
Například u mojí korejský Ibanez EX Series,kterou mám už asi 13 let a to už jsem jí nekupoval novou,jsou pražce taky už opotřebovaný,ale dá se na to ještě v klidu hrát a nic jsem s nima nemusel celou tu dobu dělat.Jsou tedy trošku širší než má ta Fokus LP.
I když je mě jasný,že je to nižší cenová třída a že kvalita použitých materiálů není bůch ví jak vysoká,nevím jestli je to u nový kytary normální a nic to neznamená anebo půjdou ty pražce rychle do háje.
A jestli se na tohle vztahuje záruka.
Dík za odpovědi.
Já mám Fokusku zatím asi dva měsíce a už pozoruju,že je na nich znát opotřebení.Například pod strunou A na druhým pražci jsou vydět rýhy od toho omotání co má struna na sobě a i na dalších pražcích se začínají dělat plošky.Není to tedy zatím nijak velký opotřebení a ani zvuk to nekazí,ale přece jenom mě zajímá jak jsou na tom ostatní.
Ono jde hlavně o to,že jsem zatím vždycky měl kytaru z druhý ruky,takže tam jsem s opotřebením počítal a nijak jsem se nad tím nepozastavoval.
Například u mojí korejský Ibanez EX Series,kterou mám už asi 13 let a to už jsem jí nekupoval novou,jsou pražce taky už opotřebovaný,ale dá se na to ještě v klidu hrát a nic jsem s nima nemusel celou tu dobu dělat.Jsou tedy trošku širší než má ta Fokus LP.
I když je mě jasný,že je to nižší cenová třída a že kvalita použitých materiálů není bůch ví jak vysoká,nevím jestli je to u nový kytary normální a nic to neznamená anebo půjdou ty pražce rychle do háje.
A jestli se na tohle vztahuje záruka.
Dík za odpovědi.
Fokus-H Les Paul Standard / Ibanez EX Series EX170 * ENGL E330 Screamer 50 Combo
-
ondrapasmeister
sjeli ?
nikdy sa mi to nestalo ani na spanielke ani na elektrike ani dufam že sa mi to nestane ani to nikomu neprajem neviem ako by sa to potom menilo 
kytara : IBANEZ GRG 170DX
kombo : Marshall MG50 DFX 50W
efekt IBANEZ - Fuzz FZ 7
to neni vsetko mam aj kabel
kombo : Marshall MG50 DFX 50W
efekt IBANEZ - Fuzz FZ 7
to neni vsetko mam aj kabel