Vaše adaptéry a krabičky

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
deKolt

Re: Vaše adaptéry a krabičky

Příspěvek od deKolt »

ahoj co rikate na tohle? http://www.music-city.cz/cioks-big-john ... -3372.html
myslite, ze jsou ty vystupy plne izolovane?
Amid

Příspěvek od Amid »

Hmm hmm, to musel psát asi nějaký Vietnamec :lol:
CIOKS Big John je napájecí zdroj pro efektové pedály. Tento model má 7 zásuvek, všechny jsou dobře filtrované, regulované 9V DC pro maximální proud 600mA. Dobrá volba pro mírně větší nastavení pedál boardů, ale není vhodná s exotickými pedály, které mají nestandardní provozní napětí. Big John je schopný dodávat pro Mod nebo TimeFactor Envetide pedál, Alesis FX nebo pro pedály od Moog s 9V DC s poměrně vysokým proudem.
Červená Power LED ukazuje v případě, že napájení je připojen do zásuvky. Zelený indikátor kontroly vás varuje před přetížením nebo zkratem. Stačí pohled a víte, že je vše v pořádku.
Tadesco

Příspěvek od Tadesco »

Ahoj, mám stejný problém jako KIWI, budu mít více krabiček a "prdlajz tomu rozumim". Prosím poraďte, můžu ladičku Behringer TU-300, Marshall JH-1 a wah wah GEORGE DENNIS GD 40 napájet adaptérem od Smrčky 4X10V? Díky :)
Jester
Rádce

Příspěvek od Jester »

Na 99,9% jo. To 0,1% je protože se mi to nechce hledat (polarita, odběr, napětí), ale máš naprosto standardní krabičky.
Tadesco

Příspěvek od Tadesco »

Super, díky za odpověď :)
Fořt

Příspěvek od Fořt »

Kdyžtak mrkni na ten GD wah, jaký máš napájecí konektor. Nevím, jak to má teď, ale míval to na malý jack s polaritou + na špičce, - na plášti, takže opačně než u soudkového konektoru. Pak bys potřeboval redukci (dá se realizovat i na baterkovou klipsnu, tj. připojit na konektor baterky), nebo si Smrčkovi říct přímo o jeden vývod pro GD efekty.
Tadesco

Příspěvek od Tadesco »

Takže od dokáže takhle pružně a individuálně ten daný kus upravit ? :o
Fořt

Příspěvek od Fořt »

Určitě, pokud se s ním dohodneš před expedicí nebo osobním odběrem. Ale není to koneckonců nic, co by člověk, kteý někdy držel páječku v ruce, nezvládl sám.
Jester
Rádce

Příspěvek od Jester »

Jo ještě jedna věc. Smrčka standardně dělá lomený konektory. S wahem (CB) jsem měl problém ho tam dostat, resp. vypadával. Takže fakt mrkni na to, jak to má GD a když tak se se Smrčkou domluv jak na polaritě, tak ať ti tam případně dá rovný konektor.
miro

Příspěvek od miro »

Jester píše:Jo ještě jedna věc. Smrčka standardně dělá lomený konektory. S wahem (CB) jsem měl problém ho tam dostat, resp. vypadával. Takže fakt mrkni na to, jak to má GD a když tak se se Smrčkou domluv jak na polaritě, tak ať ti tam případně dá rovný konektor.
Jestere ještě se koukni, jestli nemáš jeden z těch lomených konektorů delší. Mám klasickou 8x 10V bez jakýchkoliv úprav na přání a mám jeden lomený jack delší a ten ve wahu drží.
Jester
Rádce

Příspěvek od Jester »

miro píše: Jestere ještě se koukni, jestli nemáš jeden z těch lomených konektorů delší. Mám klasickou 8x 10V bez jakýchkoliv úprav na přání a mám jeden lomený jack delší a ten ve wahu drží.
Myslím si že ne, ale pro jistotu se ještě podívám - mám stejnou verzi jako ty. Každopádně wah už nemám, ale hodil by se mi do LesLius. :)
Fořt

Příspěvek od Fořt »

Jester píše:Jo ještě jedna věc. Smrčka standardně dělá lomený konektory. S wahem (CB) jsem měl problém ho tam dostat, resp. vypadával. Takže fakt mrkni na to, jak to má GD a když tak se se Smrčkou domluv jak na polaritě, tak ať ti tam případně dá rovný konektor.
Hlavně to na GD je (nebo aspoň býval) jiný typ konektoru, klasický malý jack, ne standardní soudek á la Boss a dnes už prakticky většina efektů.
Tadesco

Příspěvek od Tadesco »

Dík za tipy, já mu pro jistotu napsal mail, kde sem popsal všechny krabičky. Nic sem ještě neobjednával, takže až se ozve, beru telefon a tohle všechno s nim proberu
Kulda

Příspěvek od Kulda »

Jen se chci ujistit:

compressor (Behringer) a gate (Boss) - jsou digitální?

Je to skrz napájení z jednoho zdroje, tak se ptám, díky K
adiku

Příspěvek od adiku »

Zdar,můžu použít k boostru ELECTRO-HARMONIX LPB-1adaptér http://kytary.cz/boss-brc-230/HN116408/#!prettyPhoto ? Vím že je i origoš, ale hledám nějaký, který má koncovku jako ten bossácky /klasická zástrčka/ protože jediný se mi už vejde do pejska.Díky
cherreda
Rádce

Příspěvek od cherreda »

adiku píše:Zdar,můžu použít k boostru ELECTRO-HARMONIX LPB-1adaptér http://kytary.cz/boss-brc-230/HN116408/#!prettyPhoto ? Vím že je i origoš, ale hledám nějaký, který má koncovku jako ten bossácky /klasická zástrčka/ protože jediný se mi už vejde do pejska.Díky
...možná bys ho použil jen jednou, když ten adaptér dává 14 V a EHX je na 9 V.
adiku

Příspěvek od adiku »

dik, a existuje nějaký na ELECTRO-HARMONIX LPB-1, který má koncovku jako ten bossácky /klasická zástrčka,např. zdroj PC/ protože jediný se mi už vejde do pejska.Díky
cherreda
Rádce

Příspěvek od cherreda »

No určitě ho mám u AKAI Headrush E2, ale ten asi neseženeš extra, Akai jsou obecně v tomto takoví na prd. :roll:

a) Myslím, že by mohl fungovat tenhle a mohl bys s ním možná krmit celý pedalboard, má 2 A :) http://kytary.cz/line-6-px2/HN097514/#!prettyPhoto

b) Proč si těch 9V nevezmeš z jiného adaptéru, který už v boardu máš, třeba pomocí tohoto? http://kytary.cz/ibanez-ibanez-dc-3-nap ... /HN127025/
Fořt

Příspěvek od Fořt »

Naposledy upravil(a) Fořt dne 26.06.2012 17:18, celkem upraveno 2 x.
Fořt

Příspěvek od Fořt »

Kulda píše:Jen se chci ujistit:

compressor (Behringer) a gate (Boss) - jsou digitální?

Je to skrz napájení z jednoho zdroje, tak se ptám, díky K
Nějak se na tebe pozapomnělo, že? Ne, ty krabičky nejsou digitální.
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“