Dobrý den,
není nějaká rada na to, aby se mi nepovolovala matka na jackové samici?
Jack samice
Pravidla fóra
Re: Jack samice
Důkladně překontroluj, nemáš-li pod ní ochranou folii. Vím o čem mluvím z vlastní zkušenosti. Dotahoval jsem snad denně, po té co jsem na tohle přišel a odstranil, už jsem na ni nesáh. A že už je to několik let.Dantey píše:Dobrý den,
není nějaká rada na to, aby se mi nepovolovala matka na jackové samici?
Většina z nás je divných, těch normálních je třeba se bát.
Je mi tolik. kolik mi je, manželka však tvrdí, že maximálně tak 15 a i to je prý někdy přehnané
nene nenerazil jsem na folii
-
ITIetalista
- Nedůvěryhodný žvanil
mne sa uvoľňovala tiež... ja som to vyšróboval celé aj s krytom a poriadne zatiahol a zašróboval nazad a už sa ani nepohne.
This account don't exist longer.
Tak jsem to pořádně přitáhl a uvidíme jak dlouho vydrží =)
S tím pořádným přitáhnutím ale opatrně. Ty jemné závity nízké matičky to nemají moc rády.
Já to řeším třemi způsoby:
1. Pod tou matkou máš určitě takovou slabou podložku. Tak jí lehce prohni v prstech a tím z uděláš jakoby pérovou podložku.
2. Nebo do závitu kápni bezbarvý lak na nehty a utáhni.
3. Nebo použij dvě matičky jako kontramatky (tedy pokud tam máš dost závitové části a tu druhou matičku).

1. Pod tou matkou máš určitě takovou slabou podložku. Tak jí lehce prohni v prstech a tím z uděláš jakoby pérovou podložku.
3. Nebo použij dvě matičky jako kontramatky (tedy pokud tam máš dost závitové části a tu druhou matičku).
-
ITIetalista
- Nedůvěryhodný žvanil
možnosť 2 funguje to je starý trik.MilanT píše:S tím pořádným přitáhnutím ale opatrně. Ty jemné závity nízké matičky to nemají moc rády.
možnosť 1 je zaujímavá určite lepšie ako 2 a 3.
This account don't exist longer.
- Hegrik
- Kontaktovat uživatele:
tak ta jednička je fikaná - to mě nikdy nenapadlo