Rozdíl mezi kabely?

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Rozdíl mezi kabely?

Příspěvek od Nero »

Ten kabel bude úplně standardní, nijak ti nebude zkreslovat zvuk žádoucím zvukem. Pokud vůbec nějak, tak spíš blbě. Řešíš blbosti.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Gurus

Re:

Příspěvek od Gurus »

Little.Sick.Fish píše:Co se týče kabelu, moje nejhorší zkušenost je tenhle kabel VOX:
http://kytary.cz/vox-kytarovy-kabel/954 ... :0:Vox:1:0
To už bych řekl, že je lepší ten Stagg. Ten kabel byl mikrofonickej a z naprosto pofiderního materiálu, fuj. Okamžitě jsem ho vrátil.
Nevim teda, jeslti je kabel od Staggu lepsi nez tenhle, kazdopadne byl fakt hroznej. Já si ho teda nechal, protože jsem si ho objednával spolu s jinýma věcma a nechtělo se mi platit zbytečně poštovný zpět, ale ten kabel byl hroznej, skoro ohnutý jacky už od výroby. Jedíný, v tý době pro mě pěkný, bylo to zpracování krytky u lomenýho jacku s nápisem VOX...
Alternátor

Příspěvek od Alternátor »

Ne všechny Staggy musej bejt otřesný. Měl jsem kdysi kabel od Staggu asi za 350,- a byl úplně OK. Druhá věc byla, že asi po dvou letech tak nějak samovolně odešel (nedupal jsem po něm ani jiný hrubý zacházení). Teď používám Planet Waves Custom případně Proell a no problem. A nějakýho zvukovýho rozdílu jsem si mezi nima taky nevšim.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
marshall

Příspěvek od marshall »

co si myslíte o tomhle káblu docela mě zaujal a mam ho chut koupit
http://kytary.cz/bespeco-raven-45/HN105354/
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

marshall píše:co si myslíte o tomhle káblu docela mě zaujal a mam ho chut koupit
http://kytary.cz/bespeco-raven-45/HN105354/
Mám ho doma. Koupil jsem 6m verzi a udělal z něj po čase 2x 3m verzi a žádná sláva. Nevim zda to byl jen můj, ale hned po rozbalení byl kabel stvrdlej a nešel ani natáhnout, zkoušel jsem fén a trošku mu pomoct natvarováním, ale nepomohloto. Výdrž nic moc, zvuk také žádný zázrak - příjde mi až moc basů a středá, takže tak divně huhlá a ta netvarovatelnost je zničující. Můj názor - rozhodně nekupovat.
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
marshall

Příspěvek od marshall »

lidi jaký kaBEL BYSTE mi doporučili tak do +- 400 Kč - délka 3-4,5m :?:
ze sortimentu na kytary.cz/muzikeru :?:
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
marshall

Příspěvek od marshall »

ypadá dobře ale není dostupný :cry: v děkance
MilanT

Příspěvek od MilanT »

marshall píše:ypadá dobře ale není dostupný :cry: v děkance
:shock: :shock:
Děláš si srandu? Chtěl si kabel z kytary.cz nebo muziker.cz, tak proč píšeš o Děkance?
Ty kabely, co ti doporučil Nero mají kytary.cz na nové prodejně v Kardašovce. Z metra Hloubětín to jsou dvě stanice tramvají na konečnou Lehovec.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

marshall píše:ypadá dobře ale není dostupný :cry: v děkance
Tak si ho objednej a nech si ho tam přivézt... Pane bože, člověče, mysli trochu...
Nebo si dojeď na Kardašku.

PetrPeter 1975 - 2008
marshall

Příspěvek od marshall »

takže pokud sem to pochopil dobře tak ty spektraflexy sou nejlepší kabely do 500kč :?:
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Ne, poslal ti je protože jsou nejhorší. :roll: :lol:

Sám je mám a dost dobrý, řekl bych.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
marshall

Příspěvek od marshall »

MilanT

Příspěvek od MilanT »

Marshalle, prosím kup si ten kabel co ti doporučil Nero a už nic neřeš a po ničem nepátrej.
Jen na posledních čtyřech stránkách jsi se zeptal 14x na kabel a začínají se tady z toho stávat marshallovy problémy.
Chápu, že pětikilo je pro tebe jako pro studenta hodně peněz a tak mi pošli přes SZ svojí adresu a já ti těch 500,-Kč pošlu. Ber to jako můj drobný dárek chudému studentovi a udělá mi to radost.
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

marshall zcela evidentně vybírá podle vzhledu a zlacených konektorů, nemám pravdu? :?
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

marshall

Příspěvek od marshall »

no víš milane nevim jestli je to vhodné takhle aby si mi posílal peníze
našel jsem tenhle metrážovej kábl kterej se mi líbí a mam dojem že už někdo říkal že je dobrej
jenom mě štvou ty grafický náčrty protože nevim jak ve skutečnosti vypadá
na konce bych dal neutriky
http://www.hudebniraj.cz/kabely/nastroj ... zluty-tvid
MilanT

Příspěvek od MilanT »

Bummer píše:marshall zcela evidentně vybírá podle vzhledu a zlacených konektorů, nemám pravdu? :?
Se zlatem souhlasím a ještě dodám, že podle označení vintage, dostupnosti pouze v prodejně na Děkance a podle textilního opředení kabelu. Chtěl by Monster, ale ten je moc drahý.
Marshalle, moje nabídka platí 24 hodin.
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

marshall píše:no víš milane nevim jestli je to vhodné takhle aby si mi posílal peníze
našel jsem tenhle metrážovej kábl kterej se mi líbí a mam dojem že už někdo říkal že je dobrej
jenom mě štvou ty grafický náčrty protože nevim jak ve skutečnosti vypadá
na konce bych dal neutriky
http://www.hudebniraj.cz/kabely/nastroj ... zluty-tvid
Jo, to je ten, co jsem ti sem 3 stránky zpátky posílal. A je fakt pěknej. A dost už. Takovejch keců kolem kabelu. 8)

marshall

Příspěvek od marshall »

takže ho můžu použít?
MilanT

Příspěvek od MilanT »

marshall píše: jenom mě štvou ty grafický náčrty protože nevim jak ve skutečnosti vypadá
A to si neumíš najít jiný obrázek bez těch popisků :shock:
Bummere omlouvám se mojí opětovnou reakci ohledně kabelu pro Marshalla, ale snad už ho koupí a bude klid :D
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“