Kombo pro kytaru Yamaha APX 900

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Kombo pro kytaru Yamaha APX 900

Příspěvek od Nero »

Tak byl by to podivný prodavač, kdyby neradil něco z vyšší ligy :wink:

Podle mě se opravdu nevyplatí šetřit, když si můžeš dovolit větší investici. Koupit Laney nebo Marshalla je blbost, když máš na AER, RCF nebo AAD.

Nicméně kdybys chtěla kupovat Rolanda - trziste/p-roland-ac60-t32565.html
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Sabrina

Příspěvek od Sabrina »

jasně, opravdu jsem jenom zvažovala všechny varianty.....vyšší cena nemusí úplně vždy znamenat vyšší kvalitu....tak teď už má tři kandidáty, půjdu je někam vyzkoušet, doufám, že je někde budou mít na prodejně.... :D
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Sabrina píše:vyšší cena nemusí úplně vždy znamenat vyšší kvalitu....
Tady v těch konkrétně zmiňovaných případech znamená :wink:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
jbiker

Příspěvek od jbiker »

Sabrina píše:tak jasně, máš na kytaře Piezzo? Tehdy mě právě varovali, že Roland dost zkresluje a že se svou kytarou mám volit právě z vyšší ligy (na té moje je ART Piezzo).
Mám polymerový Fishman pod kobylou a externí preamp Fishman. V téhle kombinaci leze z Rolanda celkem slušný zvuk.
Sabrina

Příspěvek od Sabrina »

oki, díky za radu....mám náměty na přemýšlení a odzkoušení...... 8)
Kumano
Bandzone: http://bandzone.cz/multiplayer

Příspěvek od Kumano »

Resil jsem a řeším něco podobného, jen musím z výše uvedeným souhlasit. Rozhodnul jsem se pro AER a někdy po prázdninách si pro něj k Thomannovi pojedu, ale ještě musím došetřit :-)
Dost dlouho dobu jsem uvažoval, že půjdu do AC60. Zvuk je o mnoho lepší než z Marshallu... Porovnaval jsem je, protože jsou nejčastnější volbou pro akusticky hraní. i když je Roland o trochu dražší. Ne AER je inspirace a radost z hrani... Ne nedělám na to reklamu :-)
Fender Stratocaster Eric Johnson signature * Ibanez RG770DX * Peavey Classic 50 * Fender Blues Junior * Klotz *
jbiker

Příspěvek od jbiker »

Není třeba, chválí se samo :) . Kupodivu ani ten "úhel vyzařování" AER není marketingový blábol. Rolanda musím hodit na židli a ještě na sebe naklopit. AER je parádně slyšet i na zemi. A to jsem zkoušel jen toho 40-ti wattového prcka. V mém příštím životě si koupím Compact 60 :wink:
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“