Problém s kombem-Nevýrazný zvuk
Pravidla fóra
Problém s kombem-Nevýrazný zvuk
Mám probém že když hraju na basu prstama tak mám takovej nevýraznej zvuk.Když hraju trsátkem tak je ten zvuk taky takovej "netrsátkovej".Nemůže to být kombem?.......Mám nějak sh*t co si říká Sound king AK 60 GB.Kdyžtak poraďte co bych měl udělat nebo koupit aby to s těma prstama mělo dobrej zvuk. Dík............
Aivn86:Edit názvu pro větší konkrétnost
Aivn86:Edit názvu pro větší konkrétnost
Je o z velký části určitě tím kombem, zatím jsem měl tu čest jenom s kytarovýma soundkingama, ale i stagg je proti tomu profesionální aparát. Soundking je opravdu špatná značka, myslím že se s tím moc dělat nedá, zkus trochu poštělovat korekce, na hru prsty zvýraznit středy a výšky. Myslim že krabička asi moc nepomůže, spíš našetři na novej aparát.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
na to, že tohleto kombo je nic moc mi hraje slušně.
jak píše aivn86 zkus jiné struny poštejul korekci vyšky, středy ale i na base! pokud tam máš poměr mezi snímači ja jsem je dal na min. taky to znělo divně proto je mám na max.
jak píše aivn86 zkus jiné struny poštejul korekci vyšky, středy ale i na base! pokud tam máš poměr mezi snímači ja jsem je dal na min. taky to znělo divně proto je mám na max.
život je jako metal. tvrdej ale krásnej !
Cliff Burton... Rest in peace! best bass player ever!

nj přesně tak po dlouhé době jsem koupil nové struny a basaměla uplně jiný zvuk ze začátku kovovějšíqwer píše:zkus urcite nove struny tak jak radi ostatni.. zrovna na base udelaji struny straaasne moc. daleko vic nez na kytare. kdyz jsou struny stare tak to proste zni jak bahno! nove struny!!! a nebo vem basku do hudebnin a tam si zahraj na nejaky slusny apec a hned poznas cim to je..

Kerý ty Warwicky kupuješ? Taky o nich uvažuju...Cliff píše:nj přesně tak po dlouhé době jsem koupil nové struny a basaměla uplně jiný zvuk ze začátku kovovějšíqwer píše:zkus urcite nove struny tak jak radi ostatni.. zrovna na base udelaji struny straaasne moc. daleko vic nez na kytare. kdyz jsou struny stare tak to proste zni jak bahno! nove struny!!! a nebo vem basku do hudebnin a tam si zahraj na nejaky slusny apec a hned poznas cim to je..osobně kupuju drachší warwicky sice něco stojí ale za to to stojí
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
jej teď si přesně nevzpomínám přesně na značení ale myslím, že tyhlety ja kupuju okolo ty tisícovkyKerý ty Warwicky kupuješ? Taky o nich uvažuju...
http://eshop.kytary.cz/warwick-emp-coat ... arwick:1:0

Tak co se týče strun, tak myslím, že takhle drahý struny nemá cenu kupovat. Já kupuju za 690Kč Rotosound Swing Bass a myslím, že to je poměrně špička - nejsem tak bohatej abych dával za struny přes 1000Kč..
Fender Jazz Bass (Japan), Fender American Standard Precision Bass (USA) , Aztec (kopie Rickenbacker - Japan), Furch bass JBBV-41 (elektroacoustic), Ampeg SVT-3PRO, SVT12HE + SVT15E, EBS Octaver, MXR Equalizer
nj ale dýl vydrží a ten zvukBobr píše:Tak co se týče strun, tak myslím, že takhle drahý struny nemá cenu kupovat. Já kupuju za 690Kč Rotosound Swing Bass a myslím, že to je poměrně špička - nejsem tak bohatej abych dával za struny přes 1000Kč..

Přesně tyhle jsem si ted objednalk vánocům..uvidím jaký budou, ještě jsem totiž nenašel ideálníCliff píše:jej teď si přesně nevzpomínám přesně na značení ale myslím, že tyhlety ja kupuju okolo ty tisícovkyKerý ty Warwicky kupuješ? Taky o nich uvažuju...
http://eshop.kytary.cz/warwick-emp-coat ... arwick:1:0
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...