Problém s kombem-Nevýrazný zvuk

Baskytarová aparatura ...
Mike4

Problém s kombem-Nevýrazný zvuk

Příspěvek od Mike4 »

Mám probém že když hraju na basu prstama tak mám takovej nevýraznej zvuk.Když hraju trsátkem tak je ten zvuk taky takovej "netrsátkovej".Nemůže to být kombem?.......Mám nějak sh*t co si říká Sound king AK 60 GB.Kdyžtak poraďte co bych měl udělat nebo koupit aby to s těma prstama mělo dobrej zvuk. Dík............

Aivn86:Edit názvu pro větší konkrétnost
afektband

Příspěvek od afektband »

Je o z velký části určitě tím kombem, zatím jsem měl tu čest jenom s kytarovýma soundkingama, ale i stagg je proti tomu profesionální aparát. Soundking je opravdu špatná značka, myslím že se s tím moc dělat nedá, zkus trochu poštělovat korekce, na hru prsty zvýraznit středy a výšky. Myslim že krabička asi moc nepomůže, spíš našetři na novej aparát.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Mike4

Příspěvek od Mike4 »

Dík to sem myslel...............a taky to tak udělám :D
Cliff

Příspěvek od Cliff »

mno já mám tohle kombo ale nvm jaky typ a s tím problem nemám :roll: pro baskytaru na hrani na doma v poho ale jinam bych to nebral :D a jaky je to zvuk netrsatkový ? no pohrej si z výškama :D
život je jako metal. tvrdej ale krásnej !
Cliff Burton... Rest in peace! best bass player ever!
Obrázek
Obrázek
Mike4

Příspěvek od Mike4 »

No není to takovej ten zvonivej kulatej zvouček :P
Nesst
Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

Podle mě je to korekcema... A možná korekcema na base?
Mike4

Příspěvek od Mike4 »

Korekce? :shock: :oops: :roll:
Nesst
Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

Mike4 píše:Korekce? :shock: :oops: :roll:
Basy, výšky, středy...
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Zkus taky nový struny :-) !!!
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Cliff

Příspěvek od Cliff »

na to, že tohleto kombo je nic moc mi hraje slušně.
jak píše aivn86 zkus jiné struny poštejul korekci vyšky, středy ale i na base! pokud tam máš poměr mezi snímači ja jsem je dal na min. taky to znělo divně proto je mám na max. :D
Obrázek
Obrázek
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

zkus urcite nove struny tak jak radi ostatni.. zrovna na base udelaji struny straaasne moc. daleko vic nez na kytare. kdyz jsou struny stare tak to proste zni jak bahno! nove struny!!! a nebo vem basku do hudebnin a tam si zahraj na nejaky slusny apec a hned poznas cim to je..
Cliff

Příspěvek od Cliff »

qwer píše:zkus urcite nove struny tak jak radi ostatni.. zrovna na base udelaji struny straaasne moc. daleko vic nez na kytare. kdyz jsou struny stare tak to proste zni jak bahno! nove struny!!! a nebo vem basku do hudebnin a tam si zahraj na nejaky slusny apec a hned poznas cim to je..
nj přesně tak po dlouhé době jsem koupil nové struny a basaměla uplně jiný zvuk ze začátku kovovější :D osobně kupuju drachší warwicky sice něco stojí ale za to to stojí :D
Obrázek
Obrázek
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Cliff píše:
qwer píše:zkus urcite nove struny tak jak radi ostatni.. zrovna na base udelaji struny straaasne moc. daleko vic nez na kytare. kdyz jsou struny stare tak to proste zni jak bahno! nove struny!!! a nebo vem basku do hudebnin a tam si zahraj na nejaky slusny apec a hned poznas cim to je..
nj přesně tak po dlouhé době jsem koupil nové struny a basaměla uplně jiný zvuk ze začátku kovovější :D osobně kupuju drachší warwicky sice něco stojí ale za to to stojí :D
Kerý ty Warwicky kupuješ? Taky o nich uvažuju...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

KIWI píše: Kerý ty Warwicky kupuješ? Taky o nich uvažuju...
Já mám teď na pětce Warvick Red Label. V kombinaci s RM Pickups jsem naprosto spokojenej
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Cliff

Příspěvek od Cliff »

jej teď si přesně nevzpomínám přesně na značení ale myslím, že tyhlety ja kupuju okolo ty tisícovky
http://eshop.kytary.cz/warwick-emp-coat ... arwick:1:0
Obrázek
Obrázek
Bobr

Příspěvek od Bobr »

Tak co se týče strun, tak myslím, že takhle drahý struny nemá cenu kupovat. Já kupuju za 690Kč Rotosound Swing Bass a myslím, že to je poměrně špička - nejsem tak bohatej abych dával za struny přes 1000Kč..
Fender Jazz Bass (Japan), Fender American Standard Precision Bass (USA) , Aztec (kopie Rickenbacker - Japan), Furch bass JBBV-41 (elektroacoustic), Ampeg SVT-3PRO, SVT12HE + SVT15E, EBS Octaver, MXR Equalizer
Cliff

Příspěvek od Cliff »

Bobr píše:Tak co se týče strun, tak myslím, že takhle drahý struny nemá cenu kupovat. Já kupuju za 690Kč Rotosound Swing Bass a myslím, že to je poměrně špička - nejsem tak bohatej abych dával za struny přes 1000Kč..
nj ale dýl vydrží a ten zvuk :)
Obrázek
Obrázek
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Cliff píše:
jej teď si přesně nevzpomínám přesně na značení ale myslím, že tyhlety ja kupuju okolo ty tisícovky
http://eshop.kytary.cz/warwick-emp-coat ... arwick:1:0
Přesně tyhle jsem si ted objednalk vánocům..uvidím jaký budou, ještě jsem totiž nenašel ideální :-)
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Cliff

Příspěvek od Cliff »

Přesně tyhle jsem si ted objednalk vánocům..uvidím jaký budou, ještě jsem totiž nenašel ideální

já už jo a jiné už nechci :D
Obrázek
Obrázek
Mike4

Příspěvek od Mike4 »

Takže sem si zašel do místního střediska pro mládež :) zahrát na Hugss a Kettner a má to úplně jinej zvuk............ :lol:
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“