Určitě zkus. Záleží jaký pocit ze strun máš raději. Jestli je chceš mít trochu tvrdší a mít konkrétnější zvuk, nebo ti o to tak nejde a preferuješ pohodlí hry. Taky jestli budeš zkoušet jen Ibanez se stock snímači, radím ti, zkus i něco s normálními jako EMG707, 81-7 nebo Blackouty, protože co jsem zkoušel jednu krásně vypadající Ibanu za cca 14 táců (RGA 7), tak ty snímače byly teda fakt chlupaté bahno a mohl's poťáky zkroutit do vrtule jax chtěl a konkrétně to stejně nehrálo

Protože víšjak, na bazáči se pak stejně třeba za nějaký čas dostaneš k takovým snímačům za levný peníz, tak ať víš jak to může hrát. Když jsem přestupoval z pasivních EMG-HZ7A na ty 707TW tak jsem čekal velký rozdíl a prdlajz. Bylo to skoro stejné, akorát trochu víc okouřené. Za tu investici mi to ale asi nestálo, když to tak zpětně hodnotím + musím se starat o baterku teď.. Na druhou stranu na ty rozepnuté 707čky se dá kombinací obou snímačů a dvou volume udělat zajímavé zvuky na blues a podobné čisté rošťárny, ale to jsme už trochu jinde

#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem