Rieger Kloss-koupit či nekoupit
Pravidla fóra
Re: Rieger Kloss-koupit či nekoupit
jasně, za 7 se dá sehnat solidní kytara, ale proč nemít lepší? Mě bazar nevadí, jen je to holt komplikovanější :/
Ibanez GRX70, Digitech RP80, Laney LX65R, trsátko jazzIII, kazoo..
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do popisu.
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do popisu.
ta gitara je dost stara, prva vec kvoli ktorej by som ju asi nebral je predpoklad opotrebovania prazcov, ja viem - da sa preprazcovat, ale to su zase naklady navyse... treba vidiet spoje krku s telom, kobylku. opakujem: bez obhliadky nastroja nekupovat, bazarove veci su dobre, ked je kupujuci ochotny ist osobne za predavajucim sa na vec pozriet
Cort nebo Washburn vyrábí polomasivní elektroakustiky v tvé cenové relaci. Jsou to slušné kytary a když vybereš dobrý kus, bude v pohodě sloužit spoustu let. Do kytary, o které píšeš bych nešel. Týpek něco vydraží na aukru, cenu vynásobí skoro dvěma a prodává dál, přestože o kytaře ví houby... prostě záruka solidního jednání.
Mimochodem, jsi si jistý, že potřebuješ elektroakustiku? Všiml jsem si dnes na bazaru Furcha D20. Rozhodně větší jistota, když už teda bazar...
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=7 ... =25&order=
Mimochodem, jsi si jistý, že potřebuješ elektroakustiku? Všiml jsem si dnes na bazaru Furcha D20. Rozhodně větší jistota, když už teda bazar...
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=7 ... =25&order=
"Don't play what's there, play what's not there"
Miles Davis
Miles Davis
Tak nakonec se situace změnila. Prodávající si to rozmyslel a už ji nechce prodat, prý si ji zamiloval. Co ještě říkáte na tu yamahu co jsem sem dával?
Elektroakustika není úplnou podmínkou, ale potřeboval bych ji do kapely a přídavný pasivní snímače řekl bych nic moc :/ .
V pátek jedu do Brna tak se zkusim stavit do Kytar a třeba mě tam něco osloví.
Elektroakustika není úplnou podmínkou, ale potřeboval bych ji do kapely a přídavný pasivní snímače řekl bych nic moc :/ .
V pátek jedu do Brna tak se zkusim stavit do Kytar a třeba mě tam něco osloví.
Ibanez GRX70, Digitech RP80, Laney LX65R, trsátko jazzIII, kazoo..
Určitě stojí za vyzkoušení, na harmonycentral má dobré hodnocení. Naslepo bych na bazaru radši nekupoval. Taky už mám za sebou několik zajíců v pytli, ale vždycky to bylo z obchodů, kde bylo možné kytaru do nějaké doby vrátit. Pochybuju, že by ti něco takového umožnil někdo na bazaru. Good luck.
"Don't play what's there, play what's not there"
Miles Davis
Miles Davis