http://kytary.cz/vox-ac30c2x-alnico-blu ... rettyPhoto
podle toho jste asi poznali ze jsme fanda The Beatles...
Tyvole, něco takového bych fakt nechtěl seřizovat. Já zuřím už u obyč FR.Teorge píše:Rocky: a co něco takového?
Tak ta je hodne dobra, co to umi?Kinx píše:[img]Parker[/img]
Tak to já taky. Nádherné dřevo a celková kombinace barev.Teorge píše:Jinak já bych si nechal líbit tohle.

Ty Dragonfly / Maxxfly už nejsou, co to bývalo...Kinx píše:[img]Parker[/img]
Mně kluci říkali že by mě sedlo ... a já si vždy říkal jaký to je s tím blbnoutFade píše:Poslední dva kousky, které jsem měl v ruce mě zklamaly. Snad jednou natrefím na lepší kusy, protože bych si taky nechal líbit Včko
pěkná pěkná... taky by se mi líbila kytárka s piezem...bobrmetalista píše:
This one, please
MilanT píše:Tak to já taky. Nádherné dřevo a celková kombinace barev.Teorge píše:Jinak já bych si nechal líbit tohle.
Já ještě slintám tady po tom SG, ale zatím si ho nezasloužím. A taky musím počkat, až mi vyplatí penzijní připojištění![]()
Není to signature AC/DC? Já myslel podle toho vykládání hmatníkuMilanT píše:Tak to já taky. Nádherné dřevo a celková kombinace barev.Teorge píše:Jinak já bych si nechal líbit tohle.
Je to Gibson Angus Young SG Standard.Bejk píše:Není to signature AC/DC? Já myslel podle toho vykládání hmatníku
Zřejmě má Angus menší pacinky a tak to chtěl mít blížEL guitar píše:Zdá se to jenom mě,nebo je ten přepínač snímačů moc blízko pickguardu.