Šasi na lampový zesilovač do komba

Stavba a úpravy zesilovačů, reproboxů či komb
Odpovědět
hauz

Šasi na lampový zesilovač do komba

Příspěvek od hauz »

Zdravím,
potřeboval bych poradit, která firma nebo kdo z vás by mi mohl z plechu vyrobit šasi na lampový zesilovač do komba, včetně potisku pro poťáky a dír na poťáky, na vypínač a na konektory.
Nevíte na koho se obrátit? To šasi by nemělo být zase až takový problém pro zkušeného zámečníka, ale kde si nechat udělat ten potisk předku netuším
Jsem ze Zlína.
Díky
Hauz
core88
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: Šasi na lampový zesilovač do komba

Příspěvek od core88 »

Tak šasi ti ohnou v každým klempířstvý kde dělaj z hliníkem .

Na panely (popisky) se zajdi zeptat do nějaký reklamky a zeptej se co všechno dělaj .

Já bych si to (krom ohnutí šasi a panelů) udělal celý sám . pokud to nemáš přesně rozměřený . Nemáš všechny díly doma tak se šasi pak vrtá blbě .

na foru se tady ta věc řešila . Naposled to byl Marshall co se na to ptal tak se tu trochu porozhlídni a určitě to najdeš
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso
Obrázek
mskvr

Příspěvek od mskvr »

hauz píše:.
Co se týče šasí samotnýho, to jest tvarovýho plechu, několikrát ohnutýho, poptej nějaký klempířský firmy.
My jsme panel na zes nechali dělat na http://www.idilna.cz/cz/. Pošleš jim výkres, zvolíš materiál, tloušťku atd... pošlou nabídku. Výhodou je, že nemusíš disponovat vlastním materiálem a není to drahý. Nevím, zda by Ti to i ohnuli, ale to udělaj v každý druhý zámečnický dílně, klempířský dílně, nebo firmy, který dělaj vzduchotechniku/výtahy.

Popis, máš dvě možnosti kdy jej udělat Buď:
A) nechat to popsat v rozvinutým (neohnutým stavu), ale je riziko poškození popisu
B) nechat si udělat na zes masky. Prostě třeba, jako v našem případě nerezovaj kartáčovanej plech. Stačí tloušťka 0,5mm, z vlastní zkušenosti. Jak to vyzerá: post517638.html#p517638
Je to vyráběný v tý idílně a gravírovaný laserem.
Pokud bys měl tlustej plech, můžeš to nechat gravírovat klasickou, tedy ryteckou metodou. Viz odkaz pod tím.
Počítej s tím, že gravírování nebude levný. Za obě ty masky jsme dali asi 900 za gravírování, 300 za výrobu, s dopravou a materiálem.
Nebo ještě nechat vyrobit šablonky - samolepící a nechat ty popisy udělat práškovým lakem. To ale netuším, kolik by stálo.
Nebo to můžeš udělat, jako stanley, tedy potisknout na papír a zakrýt plexi. Ale pokud chceš, aby to mělo i štábní kulturu, je to jen o penězích, možnosti jsou.

Držím palce, ať to dopadne a nech tu pak ukázku ;)
hauz

Příspěvek od hauz »

Začal jsem nové téma, kde chci stavbu kompletně dokumentovat, tady je odkaz
aparatury-f72/kompletni-stavba-komba-t33319.html
Odpovědět

Zpět na „Aparatury“