cavec,
chtel bych se zeptat, kdyz si budu do rezonancky na kopak delat diru kvuli mikrofonu (doted jsem mel bici doma, tak jsem tlumil, co se da), je jedno, kde ji udelam, nebo jsou nejake idealni zony? a co prumer? je mi jasny, ze cim vetsi dira, tim vic pujde zvuk ven, takze to neprehanet, ale nejaky minimum, ktery by pak uz zabranovalo zvuku jit ven a bylo spis kontraproduktivni? diky
Díra v bláně
Pravidla fóra
Díra v bláně
Schopný tvoří, neschopný poučuje.
Georg Bernard Shaw
Georg Bernard Shaw
Re: Díra v bláně
diky:) neco podobnyho jsem presne hledal. hlavne mi slo o ty detaily pri pozici diry a palcich, tu na foru jsem nenasel nic konkretniho (nebo spis jen blbe hledal;)
Georg Bernard Shaw
Georg Bernard Shaw
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
Někde tady určitě najdeš diskuze s tímhle tématem. každopádně shrnu: ideální velikost na 22" kopák je tak 5-6", umístění nejlépe v 1/3 průměru bubnu. Vše velice dobře pomůže ošefovat a následně i elegantně ozdobit a ochránit, nalepovací šablonka za cca stokorunu (dle provedení) k mání skoro v každých hudebninách!
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
" Co neuhraješ neukecáš!! "
o sablonach a o tech rantlech jsem se tu docetl.
tak diky moc, az bude vylet do pardubic, tak nakoupime:)
Georg Bernard Shaw
Georg Bernard Shaw