*** Váš Tuning ***
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Bude to neco jako ta Gibson flying V za tech 36 000,- co ma taky naky sklo povrch,ci co...
ale btw todle ma byt topic o nasich tuninzich a to mi jako tuning neprislo....
ale btw todle ma byt topic o nasich tuninzich a to mi jako tuning neprislo....
Strat QTX SlipKnoT+Misfits Y06hurt signature model
Jackson Kelly
1 kliknutí nikdy nikoho nezabilo
Yô6hµ®±
Jackson Kelly
Yô6hµ®±
- Michalowic
- Kontaktovat uživatele:
-
JOHNY Swamp Inc.
Tady si někdo hrálBrousitch píše:Tak tady je můj Tuning aneb jak udělat z obyčejného Behringer stratu ze setu tento Iron Maiden - A Matter of Life and Death model (Brousitch signature)![]()
Moderátoři jsou tu pro vás nebojte se napsat nápad, návrh, stížnost...
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
- Trao
- last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
- Kontaktovat uživatele:
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
- Michalowic
- Kontaktovat uživatele:
Moc pekny kousek,zaujala me celkem ta hlava.. 
Tady de celkem videt ze aji z tech setovych kytar de vzdycky vykouzlit neco zajimaveho
Tady de celkem videt ze aji z tech setovych kytar de vzdycky vykouzlit neco zajimaveho
Strat QTX SlipKnoT+Misfits Y06hurt signature model
Jackson Kelly
Yô6hµ®±
Jackson Kelly
Yô6hµ®±
- spidershit
- Kontaktovat uživatele:
pěkný zajímal by mě zvuk. nemá to náhodou zrdcadlovku jako třeba sg new century?
SG G-400 Epiphone, www.sg.7x.cz
Děkuju všem za chválu. Dovolim si teda něco napsat.
Je to kytara Behringer ze setu. Jelikož jí mam už skoro rok tak sem se rozhodl tímhle způsobem se sní "rozloučit" než si pořídím něco novějšího. Ohledně zvuku sem na ní měnil akorát struny.Tímto chci doporučit značku Ernie Ball . Zvukově na tom neni nejlíp ale taky ani nejhůř.
Ohledně vzhledu. Je to práce mého otce, protože já bych to asi udělat nedokázal. Kytaru jsme odstrojili,lehce ošmirglovali a zamaskovali páskou. Nastříkali základovou barvou. Zbytek se stříkal stříkací pistolí. Používaly se modelářské vodou ředitelné barvy. Čísla,znak a ty zuby se dělaly pomocí šablon tzn. že jsou vlastně základovou barvou. Naznačení plechů se dělalo technikou tzv. Preshadingem což je nastříkání vnitřních stran "panelů" světlejší barvou aby vše vypadalo plastičtější. Jsou tam naznačeny i šrouby a opotřebování.T o se ale naznačilo jen okrajově. Myslim že kdyby jsme měli lepší pistoli že by to vypadalo o trochu lépe. Jinou barvou se nastříkal jen pickguard a krytky snímačů. Potenciometry jsem měl původně v bílé barvě a moc mi to nesedělo tak jsem si koupil černý.
Jinak důležité je nakonec vše přestříkat lesklým lakem,který zabrání rychlému opotřebování.
Tak snad jsem na nic nezapoměl. Pokusim se ještě přidat nějaké detailní fotky.
Je to kytara Behringer ze setu. Jelikož jí mam už skoro rok tak sem se rozhodl tímhle způsobem se sní "rozloučit" než si pořídím něco novějšího. Ohledně zvuku sem na ní měnil akorát struny.Tímto chci doporučit značku Ernie Ball . Zvukově na tom neni nejlíp ale taky ani nejhůř.
Ohledně vzhledu. Je to práce mého otce, protože já bych to asi udělat nedokázal. Kytaru jsme odstrojili,lehce ošmirglovali a zamaskovali páskou. Nastříkali základovou barvou. Zbytek se stříkal stříkací pistolí. Používaly se modelářské vodou ředitelné barvy. Čísla,znak a ty zuby se dělaly pomocí šablon tzn. že jsou vlastně základovou barvou. Naznačení plechů se dělalo technikou tzv. Preshadingem což je nastříkání vnitřních stran "panelů" světlejší barvou aby vše vypadalo plastičtější. Jsou tam naznačeny i šrouby a opotřebování.T o se ale naznačilo jen okrajově. Myslim že kdyby jsme měli lepší pistoli že by to vypadalo o trochu lépe. Jinou barvou se nastříkal jen pickguard a krytky snímačů. Potenciometry jsem měl původně v bílé barvě a moc mi to nesedělo tak jsem si koupil černý.
Jinak důležité je nakonec vše přestříkat lesklým lakem,který zabrání rychlému opotřebování.
Tak snad jsem na nic nezapoměl. Pokusim se ještě přidat nějaké detailní fotky.
Buďme ekologičtí, šetřeme místem!