Tak za chvíli máme vánoce a napadlo mě, že bych si mohl přát nové snímače , aby mi ten můj tuněný Tenson lépe hrál
Prostě metal a tvrďárny přes HB a klasiku přes singly
Na boogiestan jsem našel odkaz na Macho guitars (nevim v jakym vztahu je k R. Macho pickups) asi to nebude jenom shoda jmen, ale ten dělal kytaru, Celomahagon (kromě hmatníku), pruběžnej krk,......... a ke kobyla šla F1, takže bych to zas tak nehrotil, samozřejmě taky záleží co to bylo za mahagon a tak, prostě zkoušet, zkoušet....pavel2 píše:S F1 opatrně - je to extrémně silný snímač, laděný dost nízko.
Takže na kytaře, která je sama o sobě hutná (typicky mahagony a hlavně lípa) udělá většinou medvědí službu - všechno se slije do koule.
Jeho typické použití je na kytarách, které mají spíš vyšší středy a slabý zvuk.
Nevím, z jakého dřeva tvůj tenson je, ale já bych volil asi RM Custom (ceramic).
Nicméně nejlepší je to vyzkoušet.
macho guitars by měl bejt bratr R.M... právě třeba u něj zkouší jak hraje jakej snímač na jaký kytaře a tak...to jsou bratři co..kytarář a snímačářafektband píše:Na boogiestan jsem našel odkaz na Macho guitars (nevim v jakym vztahu je k R. Macho pickups) asi to nebude jenom shoda jmen, ale ten dělal kytaru, Celomahagon (kromě hmatníku), pruběžnej krk,......... a ke kobyla šla F1, takže bych to zas tak nehrotil, samozřejmě taky záleží co to bylo za mahagon a tak, prostě zkoušet, zkoušet....pavel2 píše:S F1 opatrně - je to extrémně silný snímač, laděný dost nízko.
Takže na kytaře, která je sama o sobě hutná (typicky mahagony a hlavně lípa) udělá většinou medvědí službu - všechno se slije do koule.
Jeho typické použití je na kytarách, které mají spíš vyšší středy a slabý zvuk.
Nevím, z jakého dřeva tvůj tenson je, ale já bych volil asi RM Custom (ceramic).
Nicméně nejlepší je to vyzkoušet.