Jen přidam svou zkušenost.
Koupil jsem si VC15-110 na doma. Původně jsem si šel ozkoušet Blackstar HT-1RH + box, který jsem nakonec nevzal.
Laney VC15 mě zaujalo hned jak jsem na to začal hrát. Zkreslení neni na metloš, ale i tak je docela slušný. Mam z toho teď jakože tři kanály: Čistej / Drive na kombu / Distortion díky Jackhammer JH-1 a jsem náramně spokojenej. Navíc to má velmi slušněj reverb.
Když mam doma rodinu a nemůžu hrát nahlas, tak píchnu starý sluchadla do FX Send, čímž se mi sníží výrazně hlasitost komba a můžu dát volume třeba na 7, což pak pěkně nakřápne i čistej kanál a věci jako blues, ZZ Top, všeliký rokenróly apod. na tom jedou nádherně.
Sousedka, když tlachala se ženou na chodbě poudala, že se nám line z bytu profi kytarový zvuk (má bratra kytaristu, tak trochu ví)
Jinak s tim JH-1 to válí velmi dobře a celkově si zas po dlouhý době užívam spokojenosti se zvukem. Před tim jsem měl Kustom Dart 15FX, ale posledních pár měsíců jsem to spíš používal jako repro pro Guitar Rig.
Ty lampy maj prostě koule a já žeru, když je na zvuku znát, jak do toho řežu, nebo neřežu.
Toť moje zkušenost.