Točitka na Poťaky .... .. KDE ???

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
Mlol
Kontaktovat uživatele:

Točitka na Poťaky .... .. KDE ???

Příspěvek od Mlol »

Normalne lidi .. docela by me zajimalo kde se daj koupit ty kolecka/tocitka na potakach ...... .. nejak mi houkla kejtra na zem a tocitka se nejaky rozmlatili ... a ted nevim kde sebrat novy ... u nas v hudebkach maj jenom na straty a na basy. .a ja mam Les paula ......
Fokus Les Paul+nalepky+R.m.AlNico,BOSS DS-1,behringer chorus, Dunlop 0,73-0,88mm, ,Marshall MG10cd(doma) Crate GLX 212 (zkusebna)
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Třeba sollerguitars, ale kdyby ses dostal do nějakých jiných hudebnin tak by měli mít. Nebo se zeptej v těch kde jsi byl jestli to nemůžou objednat. Přece jenom poštovné to prodraží.
http://www.sollerguitars.com/obchod/ind ... ategori=11
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Raichy

Příspěvek od Raichy »

Mlol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mlol »

Smrťokvítek píše:Třeba sollerguitars, ale kdyby ses dostal do nějakých jiných hudebnin tak by měli mít. Nebo se zeptej v těch kde jsi byl jestli to nemůžou objednat. Přece jenom poštovné to prodraží.
http://www.sollerguitars.com/obchod/ind ... ategori=11
Hej dik moc ze .. tam sem si vybral hafo veci na vylepsenii :twisted: :) 8)
Fokus Les Paul+nalepky+R.m.AlNico,BOSS DS-1,behringer chorus, Dunlop 0,73-0,88mm, ,Marshall MG10cd(doma) Crate GLX 212 (zkusebna)
petrpeter
Odborník

Re: Točitka na Poťaky .... .. KDE ???

Příspěvek od petrpeter »

Mlol píše:Normalne lidi .. docela by me zajimalo kde se daj koupit ty kolecka/tocitka na potakach ...... .. nejak mi houkla kejtra na zem a tocitka se nejaky rozmlatili ... a ted nevim kde sebrat novy ... u nas v hudebkach maj jenom na straty a na basy. .a ja mam Les paula ......
i v Muzikeru je maji, jako prislusentstvi Dr.Parts.... (nechat poslat)
Pokud jsi z Prahy, tak i v Aleximu (Hradčanská) na pulte.
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... :)
Metallistic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Metallistic »

Můžu se zeptat jak se ty knoflíky daj sundat..???Ať s tím kroutím,tahám kam chcu nic .. nejde to sundat .. Trošku trapnej dotaz,ale fakt mi to nejde :oops:

Nechtěl sem zbytečně dávat novej topic tak sem to švihl sem :wink:
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal
Obrázek
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

Metallistic píše:Můžu se zeptat jak se ty knoflíky daj sundat..???Ať s tím kroutím,tahám kam chcu nic .. nejde to sundat .. Trošku trapnej dotaz,ale fakt mi to nejde :oops:

Pokud na nem nemas z boku maly sroubek (cervik, byva i na imbus klic), tak normalne tahej silou nahoru.... ale opatrne. Knoflik je jen nasazeny na drazkovane hrideli potenciometru.... nektere jdou snadno, nektere trosku vic ztuha
zkus...
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... :)
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Myslím, že u všech kytar je to jenom nasazené. Takže tahem směrem nahoru by to mělo jít dolů z hřídelky. Nemáš tam nějaký speciální jištění jako šroubek z boku ? Ikdyž to se snad ani nedělá. :)

Mimochodem "Trocha násilí ještě není fašismus" :wink: :lol: .

// petrpeter byl rychlejší :)
Naposledy upravil(a) Smrťokvítek dne 26.11.2007 15:48, celkem upraveno 2 x.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Metallistic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Metallistic »

petrpeter píše:
Metallistic píše:Můžu se zeptat jak se ty knoflíky daj sundat..???Ať s tím kroutím,tahám kam chcu nic .. nejde to sundat .. Trošku trapnej dotaz,ale fakt mi to nejde :oops:

Pokud na nem nemas z boku maly sroubek (cervik, byva i na imbus klic), tak normalne tahej silou nahoru.... ale opatrne. Knoflik je jen nasazeny na drazkovane hrideli potenciometru.... nektere jdou snadno, nektere trosku vic ztuha
zkus...
JJ super díkec. . Já si to myslel ale ono to moc nešlo tak sem měl strach abych tomu něco neudělal. . .Ale už je to docela. . :wink:
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“