Super rychlá pomoc!! Koupě kytary Ayers
Pravidla fóra
Super rychlá pomoc!! Koupě kytary Ayers
Zdravím, koupili byste tuhle kytaru za 8000?? http://www.ayers-guitars.com/Ayers-auditorium-ACM.html
Pokud si pro ni přijedu zítra dopoledne za 8, je moje bez kufru. Jinak má prý jeného kupce za 11 s kufrem. Původní cena byla 5500 kvůli finančním problémům. Potřebuju rychle poradit.
Jinak jak se vám zdá tahle za ty prachy? http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=6 ... =25&order=
Podle mě je to v podstatě stejný, ale tahle kytara je tam už poměrně dlouho.
Díky
Pokud si pro ni přijedu zítra dopoledne za 8, je moje bez kufru. Jinak má prý jeného kupce za 11 s kufrem. Původní cena byla 5500 kvůli finančním problémům. Potřebuju rychle poradit.
Jinak jak se vám zdá tahle za ty prachy? http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=6 ... =25&order=
Podle mě je to v podstatě stejný, ale tahle kytara je tam už poměrně dlouho.
Díky
Ibanez GRX70, Digitech RP80, Laney LX65R, trsátko jazzIII, kazoo..
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do popisu.
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do popisu.
- ...EDGE...
Re: Super rychlá pomoc!! Koupě kytary!
Mezi tema kytarama je zrejme rozdil jen ve tvaru tela. Prvni je g. auditorium a druha dreadnought. Obe jsou cele z mahagonu, coz se ne vsem uplne libi, takze si na ni zahraj nez ji koupis, ale jestli bude v poradku, tak snad nebude problem, neznam je ale vypadaji slusne.
Re: Super rychlá pomoc!! Koupě kytary!
Toho inzerátu jsem si také všiml... Za 5.500 mi to přišlo jako velmi slušná nabídka (pokud je kytara v cajku). Nicméně to, že mu za ni někdo nabídl obratem dvojnásobek, tedy 11.000 Kč, ale je ochoten Ti ji nechat za 8.000...no...ne že to není možné, ale nevypadá to moc důvěryhodně...pospa píše: Původní cena byla 5500 kvůli finančním problémům.
Každopádně pokud jsi ochoten těch 8 dát a kytara bude v pořádku, mohla by to být zajímavá volba... Jen opravdu zkusit, neb kromě kontroly je potřeba i slyšet celomahagonovou kytaru - jak správně podotkl Edge, ne každému ten zvuk bude sedět...
Seagull 25th Anniversary Mahogany Spruce
Re: Super rychlá pomoc!! Koupě kytary Ayers
Už jsem se rozhodl, že na to kašlu. Stejně sháním elektroakustiku a 8 už je na mě dost. Kdybyste náhodou o něčem solidním věděli, určitě bych byl rád za tip.
Pospa:Cemu ty jsi schopen uverit,to jsem uz teda dlouho nevidel:-).Kup si prosim te novou kytaru a moc nevymyslej,nebo te nekdo natahne a budes si tu uz jen stezovat.
Stejne za tu cenu co chces,budes mit jak pri nove,tak i pri stare polomasiv a rozdil nebude asi moc velky oproti treba puvodne drazsi,kterou koupis starsi levnej.ale je to tva vec samozrejme.
Stejne za tu cenu co chces,budes mit jak pri nove,tak i pri stare polomasiv a rozdil nebude asi moc velky oproti treba puvodne drazsi,kterou koupis starsi levnej.ale je to tva vec samozrejme.
ten ayers za 6 uz je na bazaru mozna rok.
libi, ale cena mi prijde nizka. nezbyva nez vyzkouset.
jinak ohrane triky prodejcu ojetych aut.... ze mam kupce za 11, to uz neni ani k smichu. v tom okamziku bych si daval 3x vetsi pozor, protoze to o duveryhodnosti nesvedci ani nahodou.
libi, ale cena mi prijde nizka. nezbyva nez vyzkouset.
jinak ohrane triky prodejcu ojetych aut.... ze mam kupce za 11, to uz neni ani k smichu. v tom okamziku bych si daval 3x vetsi pozor, protoze to o duveryhodnosti nesvedci ani nahodou.
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
Kvuli financnim problemum? A najednou prestaly financni problemy bejt, zdvihnul to na 8k a je ochotnej vymenit za archtopa? To je hodne divnyPůvodní cena byla 5500 kvůli finančním problémům
Pravdou teda ale je, ze z fotek vypada naprosto OK...
Hodně budem někde...
Nevim proč spojujete ty dva inzeráty dohromady. Ptal jsem se kvůli tej první, která původně stála 5500 s kufrem. Nevim, proč bych mu neměl věřit, že mu někdo nabídl víc? On mi to pak jenom napsal, nepřemlouval. Nehledě na to, že když mi to psal, tak v tu dobu už stáhl inzerát. Já mu sám jen tak mimochodem řekl, že můžu dat max 8 a on na to, že pokud bych ji vzal bez kufru, tak jo.. No nebudu vás tady přesvědčovat. Ta druhá kytara za těch 6 mi přišla hned divná, proto jsem na inzerát ani nereagoval.
spojil si to ty ve svem dotazu.
komentare si dostal a komu neni rady tomu neni pomoci, spal se sam.
komentare si dostal a komu neni rady tomu neni pomoci, spal se sam.
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams