drnčení repro

Aktivní reproboxy, pasivní reproboxy, zesilovače, ...
Odpovědět
HUlby

drnčení repro

Příspěvek od HUlby »

ahoj všichni,
hledal jsem na internetu nějakou informaci, radu, až jsem zavítal sem. Doufám, že mi někdo dokáže pomoci. Je to asi 14 dní, co mi sestava 5.1 začala hrát slabě, potichu. Zvyklý na určitě nastavení na PC a zesilovači hrál zvuk potichu cca o 40 procent méně. Při zvýšení hlasitosti membrána subwooferu leze dovnitř a drnčí, prská, jako kdyby se třela cívka o magnet, a celkový pohyb membrány je takový pomalý. Dříve "basák" skákal rychle, pružně( uzavřená ozvučnice). Zvuk při reprodukci je stejně mohutný v nízkých pásmech, a čistý a ostrý ve výškách.
V PC je Soundblaster Audigy, s ním problém není. Zapojil jsem jiný zesilovač, a zvuky byli čisté. Samotné repro hraje taky bez problémů. Zapojil jsem zesilovač i do jiné zásuvky. Drnčí. Problem je tedy v zesilovači, a vyvstává otázka, co se s ním děje? Může to být zdrojem? Kabely jsem měnil komplet. Proč hraje méně nahlas, a pouští do "repráků" rušivé proudy..? Díky za postřehy i vaše nápady, či otázky
core88
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: drnčení repro

Příspěvek od core88 »

a zvážil si možnost že by ten zesík moh bejt třeba kaput ? co je to vubec za značku ?
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Zesilovače a reproboxy“