JACKSON JS23 Dinky Problém

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
DaTamaXXX

JACKSON JS23 Dinky Problém

Příspěvek od DaTamaXXX »

Zdarec, mám menší problém s mojí kytarou http://kytary.cz/jackson-js23-dinky/HN112662/.
Problém je ten, že když natáhnu nejtenčí strunu e na kytaru a pak ji chci naladit vždycky prdne u nultého pražce. Nevím jestli je to tím, že u je nultého pražce je něco ostrého co to vždycky přetrhne. Vím že cena odpovídá kvalitě :(
Díky všem za odpovědi.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: JACKSON JS23 Dinky Problém

Příspěvek od Nero »

Možná hloupá otázka, ale nenatahuješ tu strunu náhodou o oktávu výš?

Pokud ti praská na pražci, bude problém v něm. Když to zkontroluješ prsty, asi tam bude nějaká ostrá hrana. Tu musíš opatrně zbrousit.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
DaTamaXXX

Příspěvek od DaTamaXXX »

Nero píše:Možná hloupá otázka, ale nenatahuješ tu strunu náhodou o oktávu výš?

Pokud ti praská na pražci, bude problém v něm. Když to zkontroluješ prsty, asi tam bude nějaká ostrá hrana. Tu musíš opatrně zbrousit.
Asi to tak bude, protože jednou mě to prasklo když je chtěl normálně naladit a podruhé to bylo ok, ale když jsem chtěl podladit, taky prdla, ale díky za odpověď :)
prcek

Příspěvek od prcek »

Pokud praskne vždy ve stejném místě, je to na 100% chyba v pražci/zámku, měl jsem stejný problém na své kytaře, jakmile praskla 3. struna na stejném místě během měsíce, bylo to do nebe volající.
Podívej se na to lupou, nebo klidně vem foťák, přepni na makro a vyfoť si detail a v počítači uvidíš i malý otřepek.
Já ho rukou nenašel, nakonec na fotce byl, srazit se mi to nepovedlo, tak jsem objednal z UK nové kameny a bylo to vyřešeno, struny drží a je klid.
Pokud máš kytaru v záruce, vůbec bych se nezdráhal ji dát do obchodu na reklamaci.
ESP-LTD EC-1000FM ASB - Boss GT-10 - Hughes&Kettner TubeMeister 18 Head&Box - Sennheiser EH350 - Sure 58
DaTamaXXX

Příspěvek od DaTamaXXX »

prcek píše:Pokud praskne vždy ve stejném místě, je to na 100% chyba v pražci/zámku, měl jsem stejný problém na své kytaře, jakmile praskla 3. struna na stejném místě během měsíce, bylo to do nebe volající.
Podívej se na to lupou, nebo klidně vem foťák, přepni na makro a vyfoť si detail a v počítači uvidíš i malý otřepek.
Já ho rukou nenašel, nakonec na fotce byl, srazit se mi to nepovedlo, tak jsem objednal z UK nové kameny a bylo to vyřešeno, struny drží a je klid.
Pokud máš kytaru v záruce, vůbec bych se nezdráhal ji dát do obchodu na reklamaci.
Díky
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“