resp. je to starší foto, krk už je skoro hotový. Na konec by to mělo vypadat nějak takhle - 
resp. je to starší foto, krk už je skoro hotový. Na konec by to mělo vypadat nějak takhle - 

mně stačí dva, musím mít krkový bez toho si hraní nedovedu představit, vibroly a bigsby sice vypadaj hezky, ale, dal bych si to jedině jako závaží, kdyby kytara padala na hlavu, takže taky stop barTeorge píše:mě se líbí ty firebirdy s 3 snímači a zlatým HW, ale ty s klasickým stop barem.
Blbost snob!. Já to mam stejně. Co mi nevadí, jsou třeba jiný tvary hlav, ale jinak, jak říkáškrade píše:to arcilucifer: johny winter, že jo? dobrej kytarista, super kytara...jinak, nemůžu si pomoct, všechny tyhle klasický tvary miluju, ať je to explorer, véčko nebo firebird. přijde mi, že jakmile to někdo trochu poupraví, tak to ztrácí kouzlo. prostě nejlepší je, jak ty bylo navržený...i když možná, že jsem jen snob:)
Ta kresba bývá obvykle celkem přímočará. Z 90% najdeš takovéhle kusy.Teorge píše:bohužel ta kresba na tvém topu spíš vypadá, jako jiné dřevo
Ten můj kus byl taky z velké časti takový, ale na spodku se víc rozbíhal v takovou "nenalinkovanou" kresbu. Proto jsem se snažil co největší část těla dát tu oblast s nennalinkovanou kresbou. Na hlavě je to ze stejného kusu a tam už je to linkování jasně vidět.
Na to Včko budeš muset mít asi něco takovéhoTadesco píše:teď sem si koupil Jacksonku véčko a nemůžu na to nikde sehnat stojánek, nevíte, kde bych to mohl najít?