Zavedení "hodnosti" Nedůvěryhodný žvanil

Máte nápad na zlepšení? Sem s ním!
Odpovědět

Jste pro zavedení "hodnosti" Kecal?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

MilanT

Re: Zavedení "hodnosti" Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od MilanT »

janpojar píše:Seriál o Ramones, to byla kapela !!!! http://www.ireport.cz/smrt-si-rika-rock ... ne-41.html
Co kdyby si uživatel janpojar jako první vyzkoušel titul Nedůvěryhodný žvanil. Co vy na to, admini?
On toho sice moc nenažvaní, ale vztah s tímto fórem je omezen jen na shánění klikačů na stránku, se kterou je zřejmě nějak spojen. Co jeho příspěvek, to odkaz na tu stránku.
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Bedlivě ho sledujeme už delší dobu a neboj něco určitě dostane. :mrgreen: :wink:
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Bylo to vyřešeno banem, buď jde o relativně inteligentní automat nebo relativně pitomého člověka. Tak jako tak zde podobní uživatelé nejsou vítáni.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Tak dnes mi opravdu došla trpělivost a navrhuji Marshalla. Nejraději bych mu dal nick "mašťák" protože mu 10x někdo něco řekne a stejně to nechápe. Ale navrhuji ho protože píše nesmysly do témat, kde nemá co říct... viz.
marshall píše:nech si potetovat šulína a tetování bude během dne vypadat pokaždé jinak :mrgreen:
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Ja navrhuju proste tydenni ban za neslusne chovani. A pokud se pak nezlepsi, tak postupne prodluzovat delku banu ad infinitum.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Probíráme s mody.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
dayslypper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dayslypper »

Cca po roce jsem se tu trochu víc rozhlédl a koukám, že je tu vše při starém. Před rozkliknutím tohoto tématu jsem čekal, že to byl nějaký vtipný nápad nasraného uživatele. Ale pak vidím Nera.

Je zajímavé sledovat, jak se zdejší adminstvo a moderátorstvo svou neschopností se systémově zamyslet nad chodem fóra samo dohání k takto patetickým nápadům.

Místo toho, abyste se snažili zapracovat na kvalitě témat a redukovat nově vznikající, tak jsou tu na denním pořádku stále stejné nešvary, témata zakládaná novými uživateli, která jsou o ničem a následně zamknuta. Tito lidé nepřinesou fóru jak kvalitní příspěvky, tak ani kvalitní dotazy, takže stále necháš zbytečně zatěžovat moderátory a jiné zdeptané uživatele, natož odborníky, tímto vopruzem.

Noví uživatelé nebudou hledat a číst si pravidla, když bez ovládání těchto věcí je jim umožněno zakládat nová témata. Toto omezení je nutí vyhledávat, přičemž se i učí používat tento vyhledávač v praxi. Krom těch nejblbějších uživatelů to skutečně zabírá a funguje to na řadě fór. Buď uživatelé odpověď najdou, nebo se snaží zeptat v podobném tématu.

Uniká vám jedna důležitá věc: Měřítko návštěvnosti (o kterou jde především) nemusí mít vůbec žádnou přímou úměru s počtem příspěvků. Naopak, když počet příspěvků není vyvážený i hodnotným obsahem, tak to fórum s takovouto návštěvností degraduje. Jste slepě zaměřeni na nevypovídající parametry. Zkuste se na fórum dívat i (možná i především) z pohledu neregistrovaného návštěvníka, který hledá odpověď a jelikož nemá možnost položit konkrétní dotaz, chce se pročítat příspěvky, které mu alespoň něco dají, než se mu podaří najít odpověď na svůj konkrétní problém.

K tématu:
Měnit hodnost považuji za myšlenkově omezené řešení. Jak už tu někdo zmínil, není tu žádná návaznost na konkrétní příspěvky. Jak na ty dobré, tak na ty špatné.

Podle mne na toto celé, co tu řešíte, již dávno existuje vámi podceňovaný nástroj karma. I když Karma není značka ideál, tak je 100%ně lépe vypovídající, než počet příspěvků.

Pokud něco ve smyslu grafické újmy, tak buď maximálně tak pouze dočasně. Případně pouze informovat o tom, že uživatel byl již banován a tomu přidělit progress bar aby viděl, kolik banů mu zbývá do banu trvalého. Paušálně označovat uživatele za žvanily, a tedy i všechny jejich příspěvky za nesmysly, není spravedlivé.

U trvalých "viditelných" trestů připadá v úvahu zákaz avataru a podpisu. Kde místo toho, že jsou tito uživatelé zviditelněni a stávají méně výrazní.
(Oboje jde ošetřit v administraci phpBB3 individuálně u každého uživatele. Podpis lze zakázat a u avataru lze individuálně zakázat jeho změnu. Tedy nahrát prázdný nebo jakýkoliv obrázek a zamknout.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Vidím, že dayslypper se cca po roce vůbec nezměnil... Budeš se muset smířit, že fórum tohoto typu nelze vést stylem, na který si asi zvyklý z nějakých svých puntičkářských boardů, kam chodí samí zodpovědní uživatelé.

Upřímně řečeno, moc nechápu, cos svým příspěvkem chtěl říct - na jednu stranu chceš redukovat nová témata, na druhou ti vadí zamykání nesmyslných nových témat nových uživatelů (která se promazávají). Navíc si nejsem vědom toho, že kdokoli kromě mě má povinnost pročítat celé fórum a obtěžovat se čtením věcí, které ho nezajímají.

Pokud jde o moderátorskou zátěž - opravdu si myslíš, že je lepší zakázat nováčkům zakládat témata nebo u jejich příspěvků vyžadovat schválení? Už teď tu příspívají do threadů, které jsou nerelevantní, což teprv, když si nebudou moc založit vlastní. A co když sem příjde člověk, který opravdu řeší problém vyžadující nový thread? Tohle možná stíží život pár novým otravům, ale stejně tak zkušeným lidem, kteří jen příjdou jako noví.

Navíc vzhledem k tomu, že na fórum jsou odkazování zákazníci s telefonu / skypu kytar.cz, kteří řeší záležitosti, s kterými telefonisté nepomohou, nelze to takto vůbec řešit.

Žádná měřítka typu návštěvnosti, počtu uživatelů, nových příspěvků či témat a podobně se tu nesledují. Podobné faktory jsou při jakémkoli rozhodování irelevantní. A pochybuju, že kdokoli z čtenářů se dnes rozhoduje o kvalitě příspěvku podle počtu příspěvků autora.

Zákaz podpisu nebo avataru je samozřejmě možný, klidně to lze používat, nicméně v osobně tom nevidím zas takový přínos. Navíc u avataru to zhoršuje přehledos pro ostatní - přece jen většina z nás se už orientuje podle avataru spíš než podle nicků.

PetrPeter 1975 - 2008
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

A já bych asi měl dalšího adepta...
member/emppu123/

- z jeho tří příspěvků ve dvou vidím nepřesnost/nepodložený závěr, který mi připadá pro informovanost nováčka dost zásadní...
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Pokáral jsem ho v tom threadu, případné další kroky budou záviset na dalším vystupování.

PetrPeter 1975 - 2008
jastud

Příspěvek od jastud »

Divím se že modi mají tolik trpělivosti s uživatelem jazzym. Z cca. devadesáti jeho příspěvků jsou relevntní tak dva. Myslím, že by s ITIetalistou byli príma tým a jazzymovi by hodnost docela slušela.
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Nejsi první, kdo s tímto postřehem přišel - tvé pořadové číslo je 3. Asi to trochu vážněji probereme s mody.

U ITIetalisty teď řešíme, že po měsíční zkušební době by mu hodnost měla být odebrána - choval se mezitím slušně. Samozřejmě recidiva by měla silnější následky.

PetrPeter 1975 - 2008
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

jastud píše:Divím se že modi mají tolik trpělivosti s uživatelem jazzym. Z cca. devadesáti jeho příspěvků jsou relevntní tak dva. Myslím, že by s ITIetalistou byli príma tým a jazzymovi by hodnost docela slušela.
Souhlasim.
haas12345
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od haas12345 »

jastud píše:Divím se že modi mají tolik trpělivosti s uživatelem jazzym. Z cca. devadesáti jeho příspěvků jsou relevntní tak dva. Myslím, že by s ITIetalistou byli príma tým a jazzymovi by hodnost docela slušela.
Is pro... Ty jeho příspěvky mě občas dostávají, navíc si místy slušně protiřečí a nováček si těžko vybere co z toho je pravda... (většinou ta 3. varianta... :mrgreen: )
Fořt

Příspěvek od Fořt »

Jazzym je vážně nepoučitelnej, viz jeho další reakce na nahrávky. Jsem pro udělení "Žvanila", i když speciálně pro něj by se spíš měl zavést titul "Provokatér".
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Troll :D
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
jazzym
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od jazzym »

:mrgreen: kluci já vám to nechci vyčítat , titul by se mi líbil
já tady prezuntuju svúj názor za kterým si stojím , tak tri moje žvanení sem ...
forum pro komplexní hráče
Horča

Příspěvek od Horča »

BAN.
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Horča píše:BAN.
Důvody k zamezení přístupu nejsou. A jsme v tématu, kde se řeší něco jiného.
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Zdá se mi, že ten člověk žije ve svém vlastním, ideálním světě, který se točí jen kolem něj.
Jsem pro udělení titulu, začíná to být otrava.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Odpovědět

Zpět na „HudebníFórum.cz“