Fender Hot Rod De Luxe

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
hanz158

Re: Fender Hot Rod De Luxe

Příspěvek od hanz158 »

Tak mam este vic zamotanou hlavu....ten hot rod mi doma hraje rekl bych v pohode....ale ve zkusebne to zní divně....je možný že to je nějakym napetim v elektrice nebo ja neivm......nebo snad to dela tak moc akustika zkusebny?
subroofer

Příspěvek od subroofer »

Pocit zvuku s kapelou a smaostatně je sice jinej, ale neměl by tam být tak diametrální rozdíl. Co se týče produ, tak tam si mylsím, ž eby ti to maximálně mohlo brumět nebo by v signálu mohlo být více bordelu, ale s charakterem zvuku by to nic dělat nemělo... Použil jsi na obou místech stejné kabely???
VOX AC30 H2 / KEMPER PROFILING AMP | SQ J. Mascis Jazzmaster | Fender Modern Player Jazzmaster
http://www.citizen37.com
hanz158

Příspěvek od hanz158 »

Jojo kabely mam stejny.....a ja tomu nerozumim už....ale kombo je vpořádku.....prostě je to zvláštní no
subroofer

Příspěvek od subroofer »

Vydrž do prvního koncertu... !?
VOX AC30 H2 / KEMPER PROFILING AMP | SQ J. Mascis Jazzmaster | Fender Modern Player Jazzmaster
hanz158

Příspěvek od hanz158 »

Jojo...vydrzim ale asi sem sahnul po spatnym aparatu pro me....je to moc silny.....ve zkusebne se da hrat maximalne tak na volume 3 a to je asi spatny vuci tomu aparatu ne? takle to tlumit....:(
dalabo

Příspěvek od dalabo »

Tos pos.al odpálíš mu tlumiče :-D :-D
hanz158

Příspěvek od hanz158 »

Coze??? nerozumim
subroofer

Příspěvek od subroofer »

3? Tak nahlas sem to měl možná někde na podiu a to ještě stěží, pač už by to dost kreslilo...
Neblbni, myslím že na dvojku už to celkem hraje, jak jsme již psal, používej klidně ten slabší vstup. Na 3 ve zkušebně už budeš dominovat nad zbytkem...
hanz158

Příspěvek od hanz158 »

ja mel prave pocit ze kdyz budu hrat treba na tu dvojku tak ze ten aparat nebude mit tak dobrej zvuk jakej by mohl mit :)
hanz158

Příspěvek od hanz158 »

Ikdyž se mi ten zvuk na to dvojku trojku líbí moc...ale ten zkreslenej moc ne...takze muj plan je asi ten aparat vytunit a koupit krabicku.......je pravdou ze ten cistej kanál je bezkonkurenční? Kdyby to tak bylo tak by to mělo smysl ten aparát vylepšit nebo ne? :)
arcilucifer

Příspěvek od arcilucifer »

Už ho prodáváš na bazaru koukám.
hanz158

Příspěvek od hanz158 »

NO nevim...dal jsem ho tam ale spis si ho necham.....fakt nevim.....ono jako hraje krásně.....ale chtělo by to este dalsi investice rekl bych.....a uvidim jestli na to budou penize......koukam na ty hughes and kettner aparaty a ty sou taky moc pekny...tak nevim nevim no
subroofer

Příspěvek od subroofer »

hanz158 píše:Ikdyž se mi ten zvuk na to dvojku trojku líbí moc...ale ten zkreslenej moc ne...takze muj plan je asi ten aparat vytunit a koupit krabicku.......je pravdou ze ten cistej kanál je bezkonkurenční? Kdyby to tak bylo tak by to mělo smysl ten aparát vylepšit nebo ne? :)
Čistej kanál a bezkonkurenční...? To je kde psaný? :)
To je vcelku blbost. Myslím, že třeba Laney VC30 nebo něco jinýho s EL34 (Vox) hraje rozhodně hezčí nebo lépe řečeno důvěryhodnější clean. Ten Fender je poměrně špinavej, řekl bych ale i teplej, kulatej, ale zároveň ne nijak nepříjemnej - co se týče stockového repra a těch elektronek, tak to bylo o poznání hnusnější...

H&K neznám, podle mě to je z bláta do louže, třeba vyzkoušet...
hanz158

Příspěvek od hanz158 »

No tak já nevim :D na plno forech a tak se pise ze Fender je jeden z nej aparátů na čistej kanál.....jinak nevim tedy co dělat :)
subroofer

Příspěvek od subroofer »

Aha, no, papír potažmo LCD snese všechno... Myslím, že kdejakej Marshall ve stejný cenový relaci bude mít čistej zvuk o něco lepší, v poslední době jsem slyšel 2 levnější komba a fakt mě ten zvuk přišel dobrej, ale zase hrály děsně se zkreslením. Neber to prosím jako dogma... Zkrátka, pokud se ti ten aparát líbí, tak už nic neřeš, mě ho rád, hrej. Až budeš mít šanci ho porovnat s jiným, tak to udělej...

Edit: Ty Marshally byly asi nejpíš tranzistorový :twisted:
Naposledy upravil(a) subroofer dne 2.07.2012 14:59, celkem upraveno 1 x.
hanz158

Příspěvek od hanz158 »

Okej...vsem moc diky za odpovedi a predevsim za trpelivost :)
chatra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chatra »

Kolega si koupil Hot Roda a po několika reklamacích ho vrátil. Hlavní důvod bylo mizerné mechanické zpracování boxu, který se při vyšších hlasitostech rozvibroval, že to drnčelo tak, že byl aparát nepoužitelný na čisté zvuky. Je to prý obvyklá vlastnost Hot Rodů. Možná by pomohlo důkladně zatáhnout všechyn šrouby, škvíry zalepit silikonem a elektrickou stránku řešit až tehdy, kdy bude hrát samotný box bez závad.
subroofer

Příspěvek od subroofer »

NO, nevim. Tyhle problémy jsem osobně neměl, jediný co mi rezonovalo, byla buď mřížka na flašky nebo flašky samotný, při určitém tónu... Trochu mě to štvalo při nahrávání - šrouby ani reverb tank to nebyly.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“