AXL AS-330-STGD

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Angorass

AXL AS-330-STGD

Příspěvek od Angorass »

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s touto kytarou: http://kytary.cz/axl-as-330-stgd/HN105967/
Mám možnost ji koupit za 2,5 tisíce (poslední cena, co jsem na kytarách viděl byla kolem 6 tisíc). Mohl by mi ji někdo doporučit, nebo naopak zkritizovat prosím?
//edit: dodávám, že je hraná asi rok, pak 2 roky stála (majitel přešel na basu).
Paris
Rádce

Re: AXL

Příspěvek od Paris »

jen drobna poznamka: posledni cena, co je na kytarach videt (resp. da se odvodit z nabidky splatek), je 2.690,-
Angorass

Příspěvek od Angorass »

Paris píše:jen drobna poznamka: posledni cena, co je na kytarach videt (resp. da se odvodit z nabidky splatek), je 2.690,-
Dobrý vědět, toho jsem si nevšiml. Díky
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

Ona to muze byt posledni vyprodejova cena, o tom kolik ta kytara stala bezne (nebo jakou muze mit hodnotu pri dalsim prodeji), to bohuzel nerika nic moc...

Ke kytare (kdyz uz jsem tohle tema nakousl): Evidentne se jedna o levny nastroj asijske produkce (pravdepodobne Cina). Myslim, ze v tehle kategorii (stejne jako u dalsich vyrobcu) to bude kus od kusu ... urcite se bude dat najit kus, co je technicky v poradku a splni takova ocekavani, co by nastroj tehle kategorie splnit mel (ale jiste se tu taky dozvis, ze od takto osazene kytary, se v tehle cenove hladine (a klidne uvazujme tech 6000,-) nedaji ocekavat zadne zazraky). A ten kus, co mas moznost koupit, by to chtelo asi videt/zkusit a pak teprve posuzovat. Pokud tu moznost nemas a tu kytaru bys chtel, musis proste podstoupit tak male/velke riziko, jak velka/mala je tvoje duvera k prodavajicimu.

Edit: A jeste jednu poznamku: Ani bych si nic moc nesliboval od obecnych vyjadreni ke kvalite znacky AXL, protoze je mozne, ze takovy nastroj ma s AXL spolecnou jen tu znacku (jen napis na hlave). Ze se jen na nasem trhu prodava pod touhle znackou neco, co jinde objevis pod znackou uplne jinou (proste podle toho, co si tam necha obchodnik napsat).
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“