Behringer B1800D PRO - připojení přes 3,5 jack?

Aktivní reproboxy, pasivní reproboxy, zesilovače, ...
Odpovědět
Fulo

Behringer B1800D PRO - připojení přes 3,5 jack?

Příspěvek od Fulo »

Zdravím, jsem laik. Chtěl bych se zeptat, zda je možné tento aktiv subbas nějakým způsobem propojit se zařízením s výstupem 3,5 jack (nootebook, mobil..) ? Našel jsem na internetu nějaký redukce, ale i tak nevim, zda to pujde... Nechci to na nějaký akce, ale jen domů, popř na chatu pro pár lidí.. Hudební styl je tekno. Tudíž bych chtěl docílit lepšího, kvalitnějšiho, snad i hlasitějšiho poslechu, než je z PC bedýnek Logitech Z-5500. Předem díky za odpověď.

http://www.behringer.com/EN/Products/B1800D-PRO.aspx
Paris
Rádce

Re: Behringer B1800D PRO - připojení přes 3,5 jack?

Příspěvek od Paris »

Fulo píše:zda je možné tento aktiv subbas nějakým způsobem propojit se zařízením s výstupem 3,5 jack (nootebook, mobil..) ?
lze to propojit. samozrejme spravnym kabelem. na jednom konci bude mit dva XLR konektory a na druhem maleho jacka. (neco jako Y kabel, ovsem zakonceny prislusnyma konektorama. pripadne s redukcema.)
Fulo píše:Tudíž bych chtěl docílit lepšího, kvalitnějšiho, snad i hlasitějšiho poslechu, než je z PC bedýnek Logitech Z-5500.
stredy a vysky ti bude hrat co?
Fulo

Re: Behringer B1800D PRO - připojení přes 3,5 jack?

Příspěvek od Fulo »

Nevěděl jsem právě, jestli v tom nebude nějakej problém, když bude subbáč zapojenej tím kabelem napřímo např. do noťasu. Snad sem teda našel ten správnej kabel..
CORDIAL CFY 3 WMM - Y-adaptér Jack 3.5 stereo - 2x XLR samec mono
stredy a vysky ti bude hrat co?
Prozatím bych se to pokusil dát nějak dohromady s těma PC bedýnkama. Pokud bych byl s tím subbem Behringer B1800D PRO spokojen, dokoupil bych asi 2x něco jako Behringer B208D.
Odpovědět

Zpět na „Zesilovače a reproboxy“