BTW.. Mám doma nevyužitý Behringer GX112, tak kdyby měl někdo zájem..
Přenosné kombo do 4 000,-
Pravidla fóra
Přenosné kombo do 4 000,-
Zdravím, chtěl bych si koupit nějaké menší kombo do 4000,- na domácí cvičení. Výkon bych si představoval tak kolem 20 wattů. Hrál by se na něm nejvíc klasický rock. Kytaru mám Fender Standard Stratocaster HSS. Co říkáte třeba na Fender G-Dec Junior nebo Mustang I?
Fender Std. Strat, Laney CUB12
Adonis Jazz Bass, Roland CB-30
Re: Přenosné kombo do 4 000,-
Přenosným myslíš co? Váha do 10kg? Na domácí dvičení ti stačí i 2 watty, proč chceš zrovna 20?
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Strich Pipe Tones, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, Minirig4, iPad + pluginy
Ano, tak do těch 10. To je taky na jednu stranu pravda, ale kdyby byla potřeba to někam vytáhnout...
1. může být bazar?
2. co převážně chceš hrát? (clean, blues, rock, punk, heavy metal, death ...) -edit, sorry nevšiml jsem si - klasický rock
2. co převážně chceš hrát? (clean, blues, rock, punk, heavy metal, death ...) -edit, sorry nevšiml jsem si - klasický rock
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Strich Pipe Tones, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, Minirig4, iPad + pluginy
1. Když by to bylo ve slušném stavu, tak může být i bazar.
2. Nahoře už je uvedeno, že by to byl klasický rock až hard rock.
2. Nahoře už je uvedeno, že by to byl klasický rock až hard rock.
Ani s jedním tebou uvedeným nešlápneš vyloženě vedle, pokud ti nejde o ten bicí automat na G-DECu, šel bych do Mustanga.
Dobře, taky jsem byl na začátku víc pro Mustanga. Díky moc.