prejmenovano - Wohma
Hrani bez komba (?)
Pravidla fóra
Hrani bez komba (?)
Zdarec,koupil sem si kejtru(Cort M200) a zatim brnkám na sucho,zatim nemam cash na pořízení komba,nechci si koupovat 15w a za rok jí prodávat a kupovat si 100w,radši ušetřim prachy a koupim pořádnou "mašinu",60w+...ale na co mam dotý doby hrát?např kámoš hrál na starý sharp radio,mněl jenom kabel s in putem a redukci,zvuk byl docela dobrej a i skresloval,někde sem četl že se dá hrát i přes Tv,myslíte že je to dobrej nápad??,nerad bych jí odkouřil...HiFi doma už bouhužel nemam,stěhoval sem se a nechtěl sem jí tahat,byl to takovej velkej šrot,potřeboval bych poradit na co hrát...uznejte sami že brnkat na elektriku "nasucho" neni ono...dík za rady... 
prejmenovano - Wohma
prejmenovano - Wohma
Nasetri si na multak a hraj do sluchatek...
Televize nema cenu, jediny,co bude znit docela dobre, je hrani pres pocitac a softwarovou simulaci ampu a reprobeden (Amplitube, Guitar Rig), teda pokud mas u pocitace aspon nejaky trochu slusny bednicky.
BTW, ja doma hraju na sucho normalne
BTW, ja doma hraju na sucho normalne
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
nacpat to pres redukci do hifiny pres nejakej multak, a nebo do pocitace bez multaku...... videl bych to na ten pocitac
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Ehm jenom poznámka to není "koupit 15W za rok ji prodat a koupit něco silnějšího". Ta 15W je na doma víš? Právě abys nemsuel hrát na sucho...do zkušebny máš normální pořádnej apec.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
eště by byla moznost koupit starší malý kombíčko, třeba nějaky Ibanez, za třeba 1200 uz nejakej patek hrany, a az ti nebude stačit tak ho prodat za 1000 a neztratíš na tom temer nic, kamosovi se to povedlo dokonce prodat za dráž
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Nějakej prcek na doma se hodí, když nemáš uplně ticho nmebo chceš hrát zkresleně, ale jinak já taky dost často hraju na sucho - líbí se mi, jak "čistě zpívá" jenom struny a dřevo, nic víc. Ale na to je třeba mít poměrně klid...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Já nezapl kytaru do komba ani nepamatujuNero píše:Nějakej prcek na doma se hodí, když nemáš uplně ticho nmebo chceš hrát zkresleně, ale jinak já taky dost často hraju na sucho - líbí se mi, jak "čistě zpívá" jenom struny a dřevo, nic víc. Ale na to je třeba mít poměrně klid...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jako nějaký malý kombo se fakt neztratí,páč ti zůstane doma a až budeš mít kapelu tak si koupíš tu "pořádnou" mašinu.Jinak je zbytečný mít doma 65W - fakt zbytečný protože stačí těch 10-15W 
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to váš bicmen musí bejt docela "hladič" - to ten můj tak hodnej není,ale já mam 100W lampu tak se v pohodě*Twisted.Brother* píše:lol hosi ja mam ve zkusebne 15 wattovy tranzistorak .. a druhy kytarista taky a vse prehlusim jedna basen a ze je co prehlusit ... klavesy .. bici...
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
To vis kdyz nekdo umi jen vyklepavat rytmus na hatceRed Bull píše:Tak to váš bicmen musí bejt docela "hladič" - to ten můj tak hodnej není,ale já mam 100W lampu tak se v pohodě*Twisted.Brother* píše:lol hosi ja mam ve zkusebne 15 wattovy tranzistorak .. a druhy kytarista taky a vse prehlusim jedna basen a ze je co prehlusit ... klavesy .. bici...
i když je nas bubenik docela sráč tak k jeho prehlušeni mam svych 2x60 zhruba na trictvrtě a aj tak by to chtělo eště pridat 
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je bubeník tak akorát na nic - mě by byl platnej jak makový lízátko*Twisted.Brother* píše:To vis kdyz nekdo umi jen vyklepavat rytmus na hatceRed Bull píše:Tak to váš bicmen musí bejt docela "hladič" - to ten můj tak hodnej není,ale já mam 100W lampu tak se v pohodě*Twisted.Brother* píše:lol hosi ja mam ve zkusebne 15 wattovy tranzistorak .. a druhy kytarista taky a vse prehlusim jedna basen a ze je co prehlusit ... klavesy .. bici...
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
Eh...nehraješ v country kapele*Twisted.Brother* píše:lol hosi ja mam ve zkusebne 15 wattovy tranzistorak .. a druhy kytarista taky a vse prehlusim jedna basen a ze je co prehlusit ... klavesy .. bici...
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
nemuzu si pomoct ale to neni mozny........ mozna ze to hraje tak nahlas aby to stacilo, ale aby to na trojce hralo tak nahlas aby to někomu vadiilo? to nevim teda*Twisted.Brother* píše:na 3tim stupni panove...a jeste me pi*ujou ze mam ubrat
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Co to máš teda za "mršku". . ?*Twisted.Brother* píše:na 3tim stupni panove...a jeste me pi*ujou ze mam ubrat
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele: