učitel na elektriku z Prahy?

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
Verminard
Kontaktovat uživatele:

učitel na elektriku z Prahy?

Příspěvek od Verminard »

Caf lidi,
sháním učitele na eletriku z Prahy. Hlavně aby měl mít pevný nervy :D jsem začátečník. Znáte někoho popřípadě ujal by se mě tu někdo?
Dík moc
Jednou to přijde...snad...
Homerda

Příspěvek od Homerda »

Stop dreaming, start playing!
Verminard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Verminard »

jj o tom už vim...a 300Kč na hodinu je docela dost... :( :evil:
Jednou to přijde...snad...
jana
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jana »

v Praze je třeba Petr Kocman, učí na elektriku na škole Petra Rímského a je dobrej. buď zkus ten kurs (bývá to týden v létě nebo víkendy a prodloužený víkendy během roku), nebo se nějak zkus domluvit s Kocmanem (ale nevím jestli učí i mimo, má dost hraní)
mayda

Příspěvek od mayda »

zdravim janu z kytarovka :wink:
Jasny, ten tyden neni spatny, ale moc se toho nenaucis. spis je lepsi kdyz neco uz umis, aby sis tam mohl s ostatnima zahrat a naucil se nejaky novy triky do improvizace a taak:) Poptala bych se lidi z prahy, jestli nekoho dobryho neznaji...
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

no mam jednoho ucitele Hraje v kapele Benefit a Pechota jmenuje se Matej tak kdybys mel zajem tak mi napis dam ti na nej cislo bere 150 za hodinu a pul a uci dost dobre Doporucuju :)
jana
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jana »

heh, čau maydo... :)

asi je to případ od případu - když jsem tam jela poprvé, neuměla jsem skoro nic. a co jsem se tam nestihla přímo naučit, na to jsem dostala hodně dobrý základy... a jela jsem pak ještě párkrát, takže si nestěžuju :twisted:
Greeg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Greeg »

V Praze můžu doporučit Stanislava Jelínka , učtuje si sice 3 kyla na hodinu , ale je to fakt frajer , podle mě nejlepší českej kytarista .
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
zumBeispiel

Příspěvek od zumBeispiel »

Zdravim, shanis-li stale nekoho, kdo by se Te ujal, nabizim sve sluzby! :)

Vyuka probiha pod zastitou Domu deti a mladeze Jizni Mesto, jedna se o nove zavedeny krouzek "Elektricka kytara - skupinova vyuka". Blizsi info najdes zde. Verim, ze cena se da povazovat za sympatickou a ferovou (mene nez 30kc/hod).

Krouzek se otvira vzdy pri zajmu presne tri zaku (vekovy limit je 13 az 18 let). Pro naplneni v soucasne dobe vznikajici skupinky je, pokud vim, zapotrebi jeste dvou zajemcu.

Jedine, co je treba mit s sebou, je vlastni el. kytara.

Anotace krouzku na strankach DDM JM je psana ve spechu, je tedy mozne, ze nezodpovi vsechny Tve potencionalni dotazy. V takovem pripade me prosim kontaktuj zde na foru (nejlepe asi pres SZ).
"What? Would you tell Picasso to sell his guitars?"
"Oh, my god! He's an idiot!"
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“