Problém se školou na elektrickou kytaru

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
Radagabi

Problém se školou na elektrickou kytaru

Příspěvek od Radagabi »

Ahoj.

Na kytaru už hraju rok a něco málo...Chodím do soukromé školy Yamaha,kde to učí jeden bývalý kytarista takové průměrné zábavové Moravské kapely.... Mám teď nastoupit do druhého ročníku,ale začínám spíš uvažovat o obyčejné ZUŠ,protože když jsem se díval dopředu do učebnice,tak mi příjde,že mě už zkrátka nemají v Yamaze co naučit,všechny techniky jsem se naučil sám ještě před tím,než jsme některé z nich začali probírat a řekl bych,že jsem o hodně napřed před ostatními...Pomalu s kámošema už zakládáme(zkoušíme založit) kapelu a občas si něco zahrajem a spíš než z technikou mám problém se správným rytmem a udržení tempa s bicíma....A to mě asi naučí daleko lépe na ZUŠ než na Yamaze....Zkrátka mi příjde,že ta Yamaha mi začíná být k ničemu....

Neměl někdo podobný problém jako já a nemohl by mi s tím poradit? Nemůžu ze rozhodnout :(
Kytara:Gibson Les Paul Studio Faded Ebony
Zesilovač:Marshall JVM410H + MESA Boogie Rectifier 2x12(V30)
Efekty:tc Electronic Hall of Fame Reverb
mimamo
last.fm: mimaaamo

Re: Problém se školou na elektrickou kytaru

Příspěvek od mimamo »

skola je soukroma, platis si ji tedy ty. pokud ti v cemkoliv nevyhovuje, necekal bych a zmenil bych skolu. mimochodem, to je tahle skola? http://www.yamahaskola-praha.cz
Schopný tvoří, neschopný poučuje.
Georg Bernard Shaw
Radagabi

Příspěvek od Radagabi »

V podstatě jsou to jejich stránky,ale přímo praha to není,bydlím nedaleko Olomouce :)
Kytara:Gibson Les Paul Studio Faded Ebony
Zesilovač:Marshall JVM410H + MESA Boogie Rectifier 2x12(V30)
Efekty:tc Electronic Hall of Fame Reverb
StoneG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od StoneG »

Ahoj. Já jsem v začátcích chodil také do Yamahy. cca 3 roky.

Hodně záleží jaký je učitel. Já měl takového, že učebnice Yamahy byla pouze jako doplňek.

Yamaha je určená pro takové ty lidi co chtějí hrát a nechtějí se zaobírat teorií - to jej jejich krédo.
Nicméně opravu ať je to jakákoliv soukromá či nesoukromá škola, tak ten kdo tě učí je člověk a né knížka.

Vybírej podle preferencí na daného učitele.

Jinak, v jaké jsi lekci? Člověk, který zvládne zahrát všechny cvičení z druhého dílu, je march (aspoň u mě)
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“