Les paul od Fokus nebo Bach

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
peposplay4

Les paul od Fokus nebo Bach

Příspěvek od peposplay4 »

Mám dotaz hraji na kytaru už docela dlouho a už dlouho chci les paula ale nemůžu se rozhodnout která značka je lepší (samozřejmě obě lp jsou z mahagonu a lepeným mahagonovým krkem) která značka je podle vás lepší

odkaz na bach:
http://www.bachmusik.com/bach-pl-3-a_p186

odkaz na fokus:
http://www.fokuskytary.cz/fokus/kytara.csp?!CP1,8,!P,76
Naposledy upravil(a) peposplay4 dne 9.07.2012 9:02, celkem upraveno 2 x.
Flash

Re: Les paul od Fokus nebo Bach

Příspěvek od Flash »

Budou hodně podobné, ale já bych volil Bacha. Několik jsem jich držel v ruce a v téhle cenové kategorii jsou to dobré nástroje, dobře zpracované a slušně hrají.
Tenhle profil nepoužívám, vysadil. Jsem na profilu Veno.
Rocky_MK
Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rocky_MK »

Je to kus od kusu. Bach by v tomto případě teoreticky mohl mít lepší snímače a hw.
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Bez ozkoušení bych ho naslepo nekupoval. Já zkoušel Bachy, a vždycky mě zklamaly. Přišly mi jako děsné špalky co nehrajou. Asi blbá zkušenost, nebo smůla na kousky, kterých jsem nezkoušel moc. Rozhodně ale doporučuju přebrat.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
wikxzen
Rádce

Re: Fokus LP Standard 2 nebo BaCH PL-3 A

Příspěvek od wikxzen »

Sděl nám info ohledně výše částky, kterou máš k dispozici, resp. kolik jsi ochoten do nové kytary investovat. Pokud, jak tvrdíš, hraješ "už docela dlouho", tak je na místě zvážit, zda investice do kytary by neměla být lépe využita. A třeba těch cca 6k "nevrazit" do bazarové, vyhrané kytary. Pochopitelně, s možností přímého odzkoušení.
peposplay4

wikxzen píše:Sděl nám info ohledně výše částky, kterou máš k dispozici, resp. kolik jsi ochoten do nové kytary investovat. Pokud, jak tvrdíš, hraješ "už docela dlouho", tak je na místě zvážit, zda investice do kytary by neměla být lépe využita. A třeba těch cca 6k "nevrazit" do bazarové, vyhrané kytary. Pochopitelně, s možností přímého odzkoušení.
to je sice od tebe hezké ale já se ptal kterou z těchto dvou kytar a navíc obě tyto kytary mám z bazaru jenom jsem sem dal odkaz na nové
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Jednoznačná odpověď: zajeď si obě osobně vyzkoušet a zhodnoť si to sám. Za tebe to nikdo neudělá.

Tady ti nikdo neporadí, pokud na některou z nich, jenž jsou na bazaru, osobně nehrál. Tohle téma se mi zdá potom, ehm-ehm, zbytečné.
peposplay4

wikxzen píše:Tady ti nikdo neporadí, pokud na některou z nich, jenž jsou na bazaru, osobně nehrál. Tohle téma se mi zdá potom, ehm-ehm, zbytečné.
no a když jo tak by mi napsal takže ehm není zbytečné a navíc mě šlo o značku kdo má s kterou větší zkušenost a která je víc kvalitnější a místo toho aby si mě tady tady pořád poučoval o čem už dávno vím tak by jsi mi mohl radši poradit v tom co jsem se ptal
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

O BaCHu a Fokusu se toho tady napsalo opravdu hodně - Fukus i BaCH tu mají i svá obecná témata.
Pokud se podíváš na tuto sekci pozorně, tak najdeš odpovědi. Stačí zadat do místního vyhledávače hesla Fokus a BaCH.
elektricke-kytary/bach-t1955.html?hilit=BaCH
elektricke-kytary/fokus-t7497.html?hilit=Fokus

Je mi líto, že jsem tě opět musel poučit. Někdo to vítá, někoho to uráží a někdo je hluchý i slepý.

A má zkušenost s kytarami značky Fokus je spíše špatná, kytaru od BaCHa jsem držel jen jednu a to v obchodě a neladila. To se nedá brát jako relevantní poznatek k obecnému názoru na BaCH.

Značka není v těchto cenových hladinách moc podstatná. Opět x-krát řečeno na foru.
peposplay4

když je to k věci tak mi to nevadí a díky za radu
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“