PRODIPE STUDIO 12

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
mikesqueaky

PRODIPE STUDIO 12

Příspěvek od mikesqueaky »

zdravím.. potřeboval bych se ujistit ,že neudělám chybu..

Je jasný ,že když píchnu mikrofon do obyčejné zvukovky tak nepůjde slyšet nic... napadlo mně ,že bych koupil tohle - http://kytary.cz/prodipe-studio-12/HN119183/ abych mněl do čeho píchnout mikrák a normálně nahrávat... nechci investovat do drahšíh zvukovek.. nevyužiji to,ale taky nechci zase vyhodit peníze za něco co nebude fungovat tak jak chci...
Takže myslíte ,že to pro můj účel bude dostačující?? potřebuju jen nahrát nějaké vokály do dvou songů.

Díky
Mike
kelley
Bandzone: http://bandzone.cz/milanpalicka
Kontaktovat uživatele:

Re: PRODIPE STUDIO 12

Příspěvek od kelley »

Pro tvůj účel myslím OK. Ona je to fakticky USB zvukovka. Mikrák musíš mít dynamický s kabelem co má na konci mono jack 6,3 (to asi máš).
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

mikesqueaky píše:Je jasný ,že když píchnu mikrofon do obyčejné zvukovky tak nepůjde slyšet nic...
jakto? kdo ti to rikal?
mikesqueaky píše:napadlo mně ,že bych koupil tohle
to jsou imho vyhozeny penize. vstup pro kytaru i mikrofon je (technicky) nesmysl, timhle si (oproti te obycejne zvukovce) nepomuzes.
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

přesně tak, troufnu si tvrdit, že to prodipe bude vlastně uplně to samé co "běžná" zvukovka - jen šikovně zabalené a prodané = naprosto vyhozené peníze.

čili si nejdřív zkus zapojit mikrofon do tvé stávající zvukové karty a když ti kvalita toho nebude vyhovat (záleží co od toho čekáš) tak bych to pak až řešil dál. Druhou možností pro nenáročnost a jednoduchost a cenu jsou pak USB mic, kde je to vlastně zvukovka + mic. A nebo si ty dva songy běž natočit za 150,- / hod do nějakého lokálního studia, ušetříš peníze a ještě to bude kvalitou uplně jinde ;)
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“