zdravím.
chcel by som sa Vás spýtať, či náhodou niekto nepožíva tento pedál, alebo ho používal ...
http://www.muzikant.cz/bici-nastroje-5/ ... 109352.php
Chcel by som si ho kúpiť ako "transportný", no nepoznám ho .... a dobrá radda nad zlato ...
GIBRALTAR 9611DD - Drum Pedal Intruder
Pravidla fóra
- sonor4ever
GIBRALTAR 9611DD - Drum Pedal Intruder
... kto nebubonuje s nami, tak ten bubonuje zásadne protiVa nám.
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
Re: GIBRALTAR 9611DD - Drum Pedal Intruder
Netuším, co myslíš slovem "transportní"??? je přece normální, že si nástroj a jeho součástky vozíme tam azpátky po kšeftech, zkušebnách a studiích
každopádně Gibraltar 9611ku mám ve verzi double a s řetězovým převodem. K tvému typu převodu pevným kovovým plátkem se vyjádřit nemůžu, ale co se týče vlastností pedálu jako takového, tak se rozhodně nemáš čeho bát. Parametry nastavení jsou dostatečné, materiál je dostatečně kvalitní a rousní, zpracování jakbysmet a pohyblivé části nemají nežádoucí vůle... vlastní zkušenost po asi 7mi letech tahánía hraní všude možně. Vše je řádně omlácené, ale ložiska i pružiny drží skoro jak nové. Stále původní a výěnu nemám důvod zatím plánovat...
Myslím že pokud ti vyhovuje ten pevný převod, pak rozhodně nemáš důvod se bát do koupě jít!!
každopádně Gibraltar 9611ku mám ve verzi double a s řetězovým převodem. K tvému typu převodu pevným kovovým plátkem se vyjádřit nemůžu, ale co se týče vlastností pedálu jako takového, tak se rozhodně nemáš čeho bát. Parametry nastavení jsou dostatečné, materiál je dostatečně kvalitní a rousní, zpracování jakbysmet a pohyblivé části nemají nežádoucí vůle... vlastní zkušenost po asi 7mi letech tahánía hraní všude možně. Vše je řádně omlácené, ale ložiska i pružiny drží skoro jak nové. Stále původní a výěnu nemám důvod zatím plánovat...
Myslím že pokud ti vyhovuje ten pevný převod, pak rozhodně nemáš důvod se bát do koupě jít!!
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
jen bych se chtel zeptat. jaky rozdil v hrani je mezi pevnym platkem a klasickym retezem? pocitam, ze nejspis v tom, ze kazdy zpet odraz beateru jde primo do nohy, protoze to je napevno a neprovesi se to jako retez, ale dal?
Schopný tvoří, neschopný poučuje.
Georg Bernard Shaw
Georg Bernard Shaw
- Monikad
- Rádce
Ono je to docela těžký vysvětlovat... naproti tomu když si to někde v dobře vybaveném obchodě zkusíš, máš okamžitě jasno. Řetízek versus pevný převod versus pásek.... je to docela velký rozdíl, ale dá se s trochou cvičení zvládnout, když teda je to potřeba.mimamo píše:jen bych se chtel zeptat. jaky rozdil v hrani je mezi pevnym platkem a klasickym retezem? pocitam, ze nejspis v tom, ze kazdy zpet odraz beateru jde primo do nohy, protoze to je napevno a neprovesi se to jako retez, ale dal?
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
- sonor4ever
Monikad píše:Netuším, co myslíš slovem "transportní"??? je přece normální, že si nástroj a jeho součástky vozíme tam azpátky po kšeftech, zkušebnách a studiích![]()
pod pojmom transportný som mal na mysli, že keď ho niekde zabudnem, nič sa nestane.
resp. transportný v pojme narýchllo
čo sa týka toho kovového pevného plátku, kolega mal na jednej zo šľapiek od yamahy, práve to sa mi na nej zapáčillo, ten korektný drive oproti všetkým tým reťaziam, páskam, ... a prešiel som toho už aj dosť, hlavne od tamy od power, rolling, teraz momentálne flexi, ... (ja som rodený TAMA-ák) ... no i sonor používam momentálne GTEP 3 Twin Efect Pedal, tam hrám s plastovým páskom, na DW 9000 tam je dvojreťaz ...
v podstate v každom sete myslené ako: HIHAT, SNARESTAND, PEDAL ... v zložení:
DW 9500D Hi-Hat Stand
DW 9300 Snare Stand
DW 9000 Pedal
Tama HH905N Hi-Hat Iron Cobra Lever
Tama HS700WN Snare Stand
Tama HP900FSN FlexiGlide Iron Cobra
Sonor HH684MC Hi-Hat
Sonor SS677MC Snare Stand
Sonor GTEP 3 Twin Efect Pedal
nič protiVanikomu, hardware od yamahy nemusím ... tak sa mi zapáčil tento gibraltar, teda hlavne tým že má ten directdrive, vyzerá pre mňa designovo prijateľný, materiálovo určite ... totiž aj rampu, ramená na splash, crash, ride mám od gibraltaru a max. spokojnosť.
a práve že aj premýšľam o sete od Gibraltar-u:
GIBRALTAR 9611DD & GIBRALTAR 9606UA & GIBRALTAR 9607DL LD
OK. díky za radu, skúsenosti ... ešte počkám (asi) na Jéžiška
- Monikad
- Rádce
Čekášna Ježíška???
To máš ještě 5 měsíců čas a výsledek nejistý... píšu mu už léta a stejně se na mě pod stromečkem vždycky vykašle!!!

- sonor4ever
Monikad píše:Čekášna Ježíška???To máš ještě 5 měsíců čas a výsledek nejistý... píšu mu už léta a stejně se na mě pod stromečkem vždycky vykašle!!!
![]()
zatiaľ nápodobne ...