Hrani bez komba (?)
Pravidla fóra
tak u behringera tomu uz vubec neverim......... ja ktery mam 2x60w mam to na vetsi polovině, a je to tak akorat........ neverim
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Ze tohle 15watu prehlusi akustiku verim, ale bubny? s 8" reprakem?
Nehlede na to jakej to musi bejt "nadhernej plnej zvuk s dostatkem basu"
Muze to rvat nahlas, ale jak uz jsem nekolikrat psal, zalezi co znamena pro koho nahlas. Ja hraju doma na 30w s 12reprakem + box s jednou 15" aby to melo dost basu a je to akorat. Dokud ti neslejzaj vlasy z hlavy, tak to neni nahlas
, ne sranda
, ale ze tohle hraje nahlas tomu fakt neverim, kamos ho ma taky a je to bida.
Nehlede na to jakej to musi bejt "nadhernej plnej zvuk s dostatkem basu"
Kytara: el. Fokus strat, fokus LP , SX telecaster, akustika Johnson
Efekty: Modtone Dyno Drive, Modtone wah
Kombo: Marshall HAZE 40, Roland Microcube
Efekty: Modtone Dyno Drive, Modtone wah
Kombo: Marshall HAZE 40, Roland Microcube
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě si nemyslím že nám tu jen tak pro pobavení kecáš (doufám) alep rostě tomu nemůžu uvěřit...a ještě tenhle Behringer...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
da se na to hrat a rve to hodne. mam to na doma a nikdy si to tam nedovolim dat na vic jak dvojku/10.KIWI píše:Samozřejmě si nemyslím že nám tu jen tak pro pobavení kecáš (doufám) alep rostě tomu nemůžu uvěřit...a ještě tenhle Behringer...
a pisu to asi uz po stopadesate ale slouzi mi uz aspon 3 roky bez jedinyho problemu. a to uz si zazilo svoje, tyrani multakama, huleni na 10, jekot z mikraku.. porad drzi. a hraje pekne.
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Hahá, tak tohle chrastítko znám.
Tak tahle věcička fakt řve jak tur. Zvuk to má ale odpudivej, hlavně zkreslenej, pokud bubenec hraje třeba metličkama, nebo jen hranu virblu a zavřenou hajtru nebo hodně utaženej ride, stíhá to ten chrchlák v poho
Běžnej rockovej či metalovej bubeník ho ale převálcuje na plné čáře.
Na doma mám přibližně toto, starší model, ale opravdu zvouček je lahůdkový, zkreslení nijak velké, ale konkrétní, ostré a pěkné, doporučuju
http://www.muziker.cz/Default.aspx?Peav ... _id;104184
Na doma mám přibližně toto, starší model, ale opravdu zvouček je lahůdkový, zkreslení nijak velké, ale konkrétní, ostré a pěkné, doporučuju
http://www.muziker.cz/Default.aspx?Peav ... _id;104184
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
otázka: Myslíte si, že mám na něco lepšího? odpověď - stačí chtít
Já osobně mám 30W tranda s citlivým Celestionem 12" a i s poměrně hlasitým bubeníkem jsem to netočil na víc, než polovinu.
je to hodně o repru.
ovšem 8" a 15w BEHRINGERu a jejich úžasných repráků ti utáhne kapelu možná pokud klávesák hraje na dětské klávesky a ty malinké repráčky v nich, basák má tak 30w kombo, bubeníkovi někdo ukradl hickorky a tak vytáhl "špejle", kde má půlku špejlí zlomenou a zpěvák má angínu.
Já osobně mám 30W tranda s citlivým Celestionem 12" a i s poměrně hlasitým bubeníkem jsem to netočil na víc, než polovinu.
je to hodně o repru.
ovšem 8" a 15w BEHRINGERu a jejich úžasných repráků ti utáhne kapelu možná pokud klávesák hraje na dětské klávesky a ty malinké repráčky v nich, basák má tak 30w kombo, bubeníkovi někdo ukradl hickorky a tak vytáhl "špejle", kde má půlku špejlí zlomenou a zpěvák má angínu.
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Ty, co jsou v manuálu jsou za tu cenu zlatý*Twisted.Brother* píše:Ale da se na tom vykouzlit docela dost zvuku
Basuju: Jackson C20
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
A tebe?*Twisted.Brother* píše:nemrzí vás trosku ze si koupite ruzne komba do zkusebny na doma atd a pak nemate na scenu a musite utracet za dalsi kombo ? .. jinak na jiny aparat se mskutecne nehral
já s tím Regentem vylezu kamkoliv, klidně s ním budu hrát v Readingu. jsem s ním plně spokojený
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Já doma nehraju, jedině na španělu, jinak mam jeden aparát na zkoušení i koncerty (bohužel, kdo se s tim má pořád tahat do auta a z auta) 
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::