Sháním pro kamaráda distortion pedal na metal a tohle mě podle ukázek na youtube celkem zaujalo. Máte s tím někdo nějaké zkušenosti? Stojí to za ty prachy nebo se dá sehnat něco lepšího?
http://kytary.cz/t-c-electronic-rottwei ... /HN130857/
T.C. Electronic Röttweiler
Pravidla fóra
Re: T.C. Electronic Röttweiler
Jestli to stojí za ty prachy? to záleží jak pro koho ale s TC šlápnout co se týče renomé a kvality vedle nemůžeš.
Zajděte si ho vyzkoušet někam na prodejny a budete mít hned jasno jestli vám sedne..
Zajděte si ho vyzkoušet někam na prodejny a budete mít hned jasno jestli vám sedne..
Fender Strat special HSS + Fender Tele original 60s -- Nějaké ty krabky od Xotic, WayHuge, Strymon, EarthquakerD. a Walrus -- Supro Saturn 15W - Marshall JTM45/2245 30W hlava a Marshall 2061cx box, Mono obaly
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Ale jo... Třeba MojoMojo bych určitě nedoporučoval.Bearder píše: s TC šlápnout co se týče renomé a kvality vedle nemůžeš.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Mjkl
- last.fm: Mjkl666
- Bandzone: Mjkl666
- Kontaktovat uživatele:
Chcce to vyzkoušet každá krabička má něco do sebe... boss, digitech, ibanez... chce to zkoušet... 
Tak ty Digitechy bych raději vynechal 
- Mjkl
- last.fm: Mjkl666
- Bandzone: Mjkl666
- Kontaktovat uživatele:
No mám od nich Synth wah a reverb a spokojenost, jen mě ten synták s**e, nemá výstupní hlasitost
tak to zapnout na clean je docela kick ass
Každopádně každému se líbí něco jiného...
Každopádně každému se líbí něco jiného...
Oproti Digitechu nic nemám, ale zrovna ve vodách zkreslení bych hledal určitě někde jinde.