O výši trestu nemá smysl diskutovat, pokud se tu neobjeví někdo se znalostmi zákonů a práva v Ruské federaci
A hlavně zapomínáš na to, že ony musely vědět, co je čeká. Tohle si v Rusku prostě dovolit nemůžeš...
Putin se zastal Pussy Riot. Soud by neměl být tak přísný, řekl
Soud by měl být hlavně nezávislý, a Putin by si neměl dovolit jakkoliv ho ovlivňovat. Ani veřejně.Teorge píše:Putin se zastal Pussy Riot. Soud by neměl být tak přísný, řekl
V tom mel Medvedev vic rozumu, kdyz byl v ruskym poradu neco jako zdejsi Hyde Park tak na nej tlacili aby neco rekl a on to odmitnul s tim ze je president a ze muze akorat okomentovat rozhodnuti soudu a ze nebude a nechce do toho zasahovat nez bude stanoven pravoplatny rozsudek.Nechapu proc se dotoho zamichal Putin, asi podlehnul tlaku ci co ( i kdyz pro nej je to zvlastni ) kazdopadne si myslim ze soud im nameri dobu co si uz odsedeli a pusti je na svobodu.shoooter píše:Soud by měl být hlavně nezávislý, a Putin by si neměl dovolit jakkoliv ho ovlivňovat. Ani veřejně.Teorge píše:Putin se zastal Pussy Riot. Soud by neměl být tak přísný, řekl
Verdikt nad členkami punkové skupiny Pussy Riot obžalovanými z výtržnosti bude vynesen až 17. srpna.
Tři roky vězení pro členky ruské punkové skupiny Pussy Riot jako trest za výtržnost v pravoslavném chrámu požaduje u moskevského soudu státní žalobce.
Já tu kausu příliš nesleduju, ale co jsem pochopil tak naplnily skutkovou podstatu, a dostaly trest (jedná se o trestu) v souladu s jejich trestním řádem. Tak co je na tom politického?tele.kom píše:Tak jestli tohle není politický proces, tak opravdu už nevím co. Ta řeč obžaloby byla jak vystřižená z 50. let u nás, vykřikování o konspiracích, o tom jak urážejí celou církev, historky o tom jak věřící při jejich vystoupení brečí a křižují se na prsou, výpověď angažované uklízečky. Tohle má fakt všechno. Je mi fakt zle